Fooienpot DongenIce naar KBS Noorderpoort

Foto:

Op vrijdag 3 april jl. heeft Raymond Smeets, Directeur van KBS de Noorderpoort een symbolische pot met geld overhandigd gekregen van D’Ice  en Monique Nollen van DongenIce. Deze pot staat gelijk aan een donatie van € 320, de totale fooienpot van DongenIce.

Naast de organisatie van het bekende winters evenement DongenIce, heeft DongenIce ook als stichtingsdoelstelling om eventuele extra opbrengsten in te zetten voor Dongense initiatieven die een positieve bijdrage geven aan de inwoners van Dongen. Een van deze extra opbrengsten is de fooienpot. Alle vrijwilligers hebben aan kunnen geven waar zij het geld van de fooienpot aan ter beschikking zouden willen stellen. Maikel Lodewijk en Ron Jansen hadden het speeltoestel voorgesteld. Tijdens het jaarlijkse vrijwilligersuitje is uit alle inzendingen deze middels een lotje  getrokken.

fooienpot1

Tijdens dit vrijwilligersuitje zijn alle vrijwilligers bedankt met een verrassende uitstap. Iedereen heeft van te voren de opdracht gekregen om iets mee te nemen met de uitstap. Een hoed, sjaal, iets dat met DongenIce te maken had, het maakte niet uit. En wat was iedereen nieuwsgierig naar waarom dit nodig was. Aangekomen op de locatie was het al snel duidelijk, er werd een heuse DongenIce videoclip gemaakt. Met daarbij nog een hapje en een drankje, werd het een zeer geslaagde dag! De clip is te zien op de Facebook pagina van DongenIce.

Nu afgelopen editie volledig is afgerond kan de organisatie vol energie weer met de voorbereidingen beginnen voor editie 2015-2016. Ook voor deze editie zijn ze weer op zoek naar vrijwilligers, de eerste hebben zich inmiddels al weer aangemeld. Naast de vrijwilligers voor bijvoorbeeld de ijsbaan, schaatskassa, roetsjbaan en horeca, zijn ze voor de komende editie ook op zoek naar jonge spierkracht voor de bouwploeg, een razende reporter die graag schrijft, twittert en schrijft op Facebook en een creatief brein dat graag meedenkt om ook de komende editie weer verrassende
activiteiten neer te zetten. Interesse? Mail naar  [email protected] en zij nemen contact met je op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen