Gemeentelijke oorkonde voor de heer Jan Kuijpers

Foto: Jacqueline Schilders

Vrijdagavond 27 maart reikte wethouder Piet Panis een gemeentelijke oorkonde uit aan de heer J.T.W.M. (Jan) Kuijpers (72 jaar). Hij ontving de gemeentelijke oorkonde als blijk van waardering voor zijn jarenlange inzet als bestuurslid en vrijwilliger bij de Dongense Voetbal Vereniging Concordia (DVVC). Wethouder Panis overhandigde de oorkonde tijdens de vrijwilligersavond van de voetbalvereniging.

Jan Kuijpers is 60 jaar lid van DVVC. Zijn voetballende jeugd heeft hij bij de club gespeeld en uiteindelijk groeide hij uit tot een vaste speler in het eerste elftal. Wegens blessures heeft hij zijn actieve voetbalcarrière relatief jong op moeten geven, maar hij heeft zich daarna in dienst gesteld van de vereniging. Hij is leider van diverse elftallen geweest en is inmiddels sinds jaar en dag de leider/contactpersoon van de selectie. Naast zijn inzet voor de selectie is de heer Kuijpers ook verantwoordelijk voor de materialen en het onderhoud van de accommodatie en de velden.

‘Groen-Wit hart’
Daarnaast is de heer Kuijpers al ruim 22 jaar (sinds 5 oktober 1992) bestuurslid van de vereniging, er mag dus met recht gezegd worden dat Jan Kuijpers een ‘Groen-Wit hart’ heeft!

Uitreiking
Het college van B&W wil de heer Kuijpers door middel van deze oorkonde bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de voetbalvereniging DVVC. Wethouder Panis reikte de oorkonde uit tijdens de vrijwilligersavond waar de heer Kuijpers in het zonnetje wordt gezet voor zijn 60-jarig lidmaatschap.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen