Mooie en drukke afsluiting Afvalrace Dongen

Afgelopen vrijdag was voor de deelnemers aan de Afvalrace Dongen een bijzondere dag. Brenda van Riel, Kris Beerens en Lynn Michielsen werden tijdens het finisch Gala in De Cammeleur toegejuicht door enkele honderden belangstellenden. Voorafgaand aan het slotgala kregen de drie nog een verrassend dagje voorgeschoteld.

Om 15.00 uur werden Brenda, Kris en Lynn bij Sportschool van Gils opgewacht door hun personal trainers. Samen genoten ze van een gezonde maaltijd waarna de rest van het dagprogramma werd onthuld. Het werd een dag vol verwennerijen want de drie werden volledig in het nieuw gestoken door Shoeby Shop en werden daarna behandeld bij Hem en Haar. Niet alleen de kapsels kwamen daar aan de beurt maar met medewerking van Babor kregen zij ook nog een schoonheidsbehandeling. Daarmee waren Brenda, Kris en Lynn helemaal klaar voor de spectaculaire ontvangst bij de Cammeleur. In een oude Mustang werden zij er naar toe vervoerd  en onder luid gejuich ontvangen door familie, vrienden en overige belangstellenden  toen zij over de rode loper het gebouw in liepen.

DSC_0244

Speciaal voor de gelegenheid was deze avond de live band Rizotto aanwezig. Voorafgaand aan de komst van het drietal studeerden zij samen met het publiek al een welkomslied in met als titel: “Jullie zijn de helden, van de afvalrace”. Nadat ook de mensen die in de schaduw van de drie mee hadden gedaan aan het afvalprogramma, hun ‘moment of fame’ hadden gehad, werden Brenda, Kris en Lynn met mooie woorden toegesproken door hun personal trainers en volgde het laatste weegmoment. Het resultaat van 26 weken zwoegen mag er zeker zijn: Brenda -/- 25 kilo, Kris -/- 18 kilo en Lynn -/- 7 kilo. Enorme prestaties waar zij trots op mogen zijn.

De bezoekers van dongen.nieuws.nl hebben de afgelopen maanden mee kunnen leven met de drie kandidaten door de blogs waarin ze iedere week weer hun ervaringen, dipjes en hoogtepunten deelden. Na de laatste blogs die deze week nog zullen verschijnen zal het even stil zijn rond de drie en de afvalrace. Brenda, Kris en Lynn hebben echter beloofd zo rond de zomervakantie nog één keer van zich te laten horen zodat we dan ook weten hoe het ze in de komende maanden vergaan is. En er zijn al weer plannen voor een volgende editie van de Afvalrace Dongen, met drie nieuwe kandidaten en weer veel nieuwe verhalen.

In de fotoserie boven vind je een beeldverslag van de laatste dag van de Afvalrace.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen