Gezellig  Nieuwjaarsconcert  ,,Zin in Zang”

Foto:

Zondag 18 januari organiseert het  Meezingkoor ”Zin in Zang” haar jaarlijks Nieuwjaarsconcert. Zo kunnen we onder het genot van een drankje toosten op het nieuwe jaar!

Dit wordt niet zomaar een meezingmiddag, maar een middag met optredens van drie koren die leuke liedjes zingen waarmee uiteraard uit volle borst mag worden meegezongen. 
De genodigde koren zijn het  Gezelligheidskoor  “Dubbel en Dwars” uit Bergen op Zoom onder de muzikale leiding van dirigent  Paul Brouwer. Het koor is opgericht in 2004 en telt 40 leden, op het repertoire staan leuke Nederlandse en Engelstalige liedjes .
Verder treden op “De Spotvogels” uit Raamsdonksveer  onder de muzikale leiding van Gérard Holthuizen. Het koor zingt Duitse, Engelse  en Nederlandstalige evergreens.Het koor is opgericht in 2002 en telt 40 leden. En uiteraard ons eigen Meezingkoor Zin in Zang, die weer nieuwe liedjes ingestudeerd hebben, onder leiding van Els Evers.
,,Zin in Zang” nodigt iedereen van harte uit om deze gezellige middag bij te wonen. Er  is ook een loterij met leuke prijzen. Gratis entree.
Datum: zondag 18 januari 2015
Tijd: zaal open 13.00 uur , 13.30 uur aanvang eerste optreden.
Locatie: Zaal Aurora, Kerkstraat 43,  5101 BB Dongen.
Meer info over Zin in Zang: www.zininzang.nl
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen