Doe mee aan de workshop Jeugdsauwelen

Foto:

In navolging op een geweldige jeugdsauwelmiddag afgelopen jaar, organiseert Stichting “de Peeënstekers” ook dit seizoen weer de Jeugdsauwelmiddag en wel op zondagmiddag 25 januari. In samenwerking met volwassen sauwelaars organiseert Stichting “de Peeënstekers” een workshop Jeugdsauwelen. Tijdens deze workshop leer je wat Jeugdsauwelen is, je krijgt tips en wordt begeleid om een leuke sauwel te houden. En misschien vind je het zo leuk dat je op zondagmiddag 25 januari zelf mee wilt doen.

Ben je in tussen 8 en 18 jaar, vind je het leuk om mensen aan het lachen te maken geef je dan op voor de workshop Jeugdsauwelen via [email protected]
Sauwelweekend 2015, 23 en 24
Na een mooie start met de 11-11 viering zijn de voorbereidingen voor het Sauwelweekend ook weer in volle gang. Dit seizoen is het Sauwelweekend 23, 24 en 25 januari. Vrijdag 23 en zaterdag 24 januari is het de beurt aan de volwassen sauwelaars. De kaartverkoop gaat erg hard, dus mocht je nog een kaartje willen bemachtigen zorg dat je er vlug bij bent!
Heb je er ook wel eens over gedacht om een keer in de sauwelton te willen staan, maar nog niet echt de stap durven zetten. Twijfel dan niet langer en geef meld je aan voor het sauwelweekend 2015!! Inschrijfformulier en reglement kun je vinden op www.peeenstekers.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen