Geslaagde spelletjesmarathon B.V. Achterberg

Foto:

Op zondagmiddag 2 april organiseerde BV Achterberg voor haar leden een spelletjesmarathon op het schoolplein van IKC Achterberg.

In totaal waren er 36 deelnemers. Na ontvangst met koffie/thee en een koekje werden de deelnemers in groepen verdeeld. Onder begeleiding van een bestuurslid begon men aan de 15 verschillende spellen. Men deed oud hollandse en nieuwe hollandse spelen zoals o.a. : De spiegeldoos, barakken, repen, sjoelen , overal ging men fanatiek aan de gang. Dit leverde bij het repen zelfs een lichte blessure op. Na een uur was er een korte pauze .Onder het genot van wat chips, paaseitjes en een drankje werden er verschillende tactieken
besproken.

Rond 17.00u waren alle punten verzameld en trok de jury zich terug om na korte tijd de uitslag bekend te maken. Bij de kinderen t/m 10 jaar was Kirtsen Cuijpers de kampioen. Bij de volwassenen was het een nek-aan-nek race met als uitslag: Tessie van den Nieuwenhuizen op de derde plaats, Ardiëlla Pijnenburg op de tweede plaats en de kampioen met 143 punten was Helma Heijkant. Zij kreeg van de voorzitter de wisselbeker overhandigd. Mede dankzij het prachtige weer, kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde activiteit.

Bijgaand nog enige impressie foto’s

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen