VV Dongen volop bezig met voorbereidingen nieuw seizoen.

Foto:

Nu de werkzaamheden aan de velden volop gaande zijn, zijn ook de laatste vergaderingen op het sportpark De Biezen afgerond.

Op maandag 2 augustus gaat de kantine weer open, voor de spelers die beginnen met de trainingen. Voor de aanhang en de fans gaan we hopelijk weer naar het normale voetballeven. Vanaf maandag tot en met vrijdag trainen en dan zaterdag en zondag de wedstrijden. Een van de voornaamste en mooiste avond is toch de donderdagavond: de clubavond bij VV Dongen. In een hoekje van de kantine werden voor de coronaperiode de kaarten gelegd door een vijftal deskundigen van weleer. Je kunt ook zeggen dat deze heren graag willen weten hoe het vizier van het bestuur staat. Want zij discussiëren graag over de keuzes die worden gemaakt. Zonder aanziens des persoons keuren zij het beleid goed of geven hun mening die graag door het bestuur wordt gedeeld. Op diverse manieren worden daar dan ook de kaarten geschud. Gelukkig komt deze tijd weer terug.

Ondertussen zijn de trainers van de diverse selecties (Zondag 1, Zaterdag 1, JO23 en JO19) weer met hun voorbereidingen begonnen. Ook de JO17 staat weer te popelen om te beginnen en ook het internationaal U-15 toernooi op 21 augustus staat in de steigers. De nieuwe selectie van JO15 wordt hiervoor klaargestoomd. Komende weken presenteert VV Dongen de tien deelnemende verenigingen in de media. Gezien de belangstelling die er bestaat voor dit toernooi, geeft het eens te meer aan hoe VV Dongen staat aangeschreven bij de BVO ‘s. Petje af voor de twee organisatoren: Luke van Overbeek en Jeffrey Weterings van WO-Events.

O ja, onze seizoenkaarthouders zijn al weer benaderd. Kijk op de website hoe u deze kunt bestellen. Doe hiermede uw voordeel!

Selectie Zondag, aanvang competitie 22 augustus met thuiswedstrijd.
15 juli gaan de mannen van trainer Osman Erbas weer aan de gang. Dinsdag, donderdag en vrijdag staan gepland als trainingsavond, waarbij op sommige momenten een oefenwedstrijd op het programma staat. De loting van de bekerwedstrijd op 14 of 15 augustus is nog afwachten. In het weekeinde van 21 en 22 augustus gaat volgens voorzitter John Paul Verkooijen de competitie weer van start. “Met een thuiswedstrijd, waar we een spektakel van willen maken, omdat we zolang onze aanhang, fans en vaste supporters hebben gemist!” Osman Erbas heeft het voorlopige oefenprogramma samengesteld.

Za. 24 juli 14.30 uur: Dongen – Barendrecht, Zo. 1 aug. Tijdstip nog te bepalen: Dongen – Halsteren, Di. 3 aug. 20.00 uur: Achilles Veen – Dongen, Zo. 8 aug. 12.00 uur: Moerse Boys – Dongen, Do. 12 aug. 20.00 uur: Dongen – Baronie.
Zondag 22 aug. Opening competitie 14.30 uur: VV Dongen Jos/Watergraafsmeer

Zaterdag 1
Luke van Overbeek begint 31 juli met zijn selectie te trainen. De bedoeling is om het komende seizoen hoge ogen te gaan gooien. “Wij willen met de zaterdag naar een hoger niveau. Daarom wordt ook deze selectie serieus genomen binnen onze vereniging en krijgt de trainer alle faciliteiten die daarvoor nodig zijn,” vertelt Alwin van Aken namens de technische commissie.

Dongen speelt deze competitie een heuse derby tegen plaatsgenoot Olympia ’60. Luke van Overbeek gaat tot aanvang competitie trainen op: zaterdag, dinsdag en donderdag. Op deze dagen zijn ook oefenwedstrijden gepland. Di. 10 aug. Oefenwedstrijd of training, Za. 14 aug. 14.30 uur: VV Zwaluwe – Dongen, Do. 19 aug. 20.00 uur: Dongen – Tilburg, Di. 24 aug. 20.00 uur: RFC – Dongen, Za. 28 aug. ?? uur: The Gunners – Dongen.
Za. 4 sept. Beker?

Selectie JO23
De selectie van trainer Lars Jansens start op 26 juli met de eerste training. Het eerste weekeinde van september begint voor dit opleidingselftal de eerste competitie weer. De vorige competitie werd halverwege helaas afgesloten door het coronavirus. Helaas, want de jongelingen stonden ongeslagen op kop in deze divisie. Alles vervalt en het team begint gewoon weer overnieuw. Wat gaat de JO23 dit seizoen doen? In ieder geval geen bekerwedstrijden. De selectie heeft goaltjesdief Sel Bastmeijer zien overstappen naar de zondag selectie. Iedere zaterdag om 14.30 uur op Sportpark De Biezen spelen de mannen van Lars Jansens hun thuiswedstrijd. Iedereen is welkom, toegang gratis.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen