ONI blameert zich opnieuw

Foto:

Voor de tweede keer oprij heeft ONI zich geblameerd voor het hondstrouwe en vele aanwezige publiek. Nu was Sv Capelle oni te machtig en stapte oni met het schaamrood op de kaken van het veld.

Oni wat de geschorste Paul van Zon, de zieke Jelle Horsten en de vakantie vierende Sander Blom miste deed in de eerste helft zich zelf opnieuw tekort door het soms tijdelijke veld overwicht niet in scores uit te drukken. Alleen in de 28e en de 33e minuut beloonde ONI zich zelf met treffers van Sander de Bont en sublieme treffer van Floris Wouters. Even daar voor had de Bont alweer de pal geraakt en had men 100% scoringskansen laten liggen. Tot overmaat van (ramp) hielp oni sv capelle gedurende de wedstrijd steeds beter in het zadel door een aantal persoonlijke fouten die genadeloos werden afgestraft door het alles of niets spelende capelle.

bij oni zakte de moed en het geloof in de schoenen, de enkele weken geleden vlot lopende Ferrari is nu een sputterend trabantje geworden en men kon de juiste versnelling niet meer vinden om de zaken te doen keren. de meest fanatieke suporters vroegen vragen zich af hoe dit alles mogelijk is, het ongeloof en de teleurstelling straalt van hun gezichten en het is aan oni om dit op zeer korte termijn te veranderen in een tevreden smile, want anders word de gedoodverfde kampioens kandidaat op deze manier het lachertje van de 3e klas en dat hebben vele oni-ers in hart en nieren niet verdiend. oni zal bij zich zelf te radn moeten gaan hoe men uit dit diep dal moet klimmen, want dat men kan voetballen heeft men laten zien, en dat kan zomaar niet weg zijn lijkt mij.! GAME ON zaterdag tegen NOAD’32.

ONI 2 WINT OP KARAKTER VAN DUIVENLAND
Het 2e elftal van oni legde wel de juiste mentaliteit op de grasmat en beloonde zich hiermee middels een 3 – 2 winstpartij en goede zaken te doen op de ranglijst en de periode strijd.

PROGRAMMA ONI

15.00 ONI 1 – NOAD’32
13.00 ONI 4 – SV CAPELLE
10.15 ONI 015 – SARTO
10.15 ONI 010 – TSC
09.30 ONI 07 – OLYMPIA
09.00 ONI 09 – TRINITAS

12.30 BLC – ONI 2
14.30 ADVENDO – ONI 3
13.00 THEOLE – ONI 016
10.30 UVV – ONI 012
09.00 WERE DI – ONI 013

Reacties