TVCJO10-1 vs DVVC JO10-1

Onze jongens kwamen aan in Breda met hun nieuwe truien die ze met trots droegen.

Gelukkig was het droog en niet al te koud. Onze toppers begonnen de wedstrijd goed, met veel voetbal op de helft van de tegenstander die fysiek veel sterker waren. TVC kon alle maar via counters gevaarlijk worden, maar onze betrouwbare sluitpost keepte een uitstekende wedstrijd. Het duurde dan ook niet lang of DVVC nam een voorsprong door een mooi uitgespeeld doelpunt. 0-1 voor DVVC. Vanaf dit moment kregen de boys nog meer vertrouwen en ging het snel. De 0-2 en de 0-3 volgde snel. Dit was ook de stand aan het einde van het 1e kwart. Het 2e kwart controleerde de jongens en ze schakelde een tandje terug. Bij de rust was het dan ook nog steeds 0-3.

De tweede helft kwam TVC goed uit de startblokken door vroeg en hoog druk te zetten. Onze mannen hadden daar toch wat moeite mee wat de 1-3 en 2-3 tot gevolg had. De mannen van TVC konden het hoog en vroeg druk zetten niet volhouden en daardoor kwam DVVC weer wat meer in hun spel en speelde aan het einde van het 3e kwart weer op de helft van de tegenstander. Maar met een snelle en scherpe counter kwam de thuisploeg op gelijke hoogte 3-3. Dit was ook de stand aan het einde van de 3e kwart. Onze jongens werden door gelegenheidshoofdcoach Ahmed toegesproken en dat heeft geholpen. Ze starten het 4e kwart weer als het begin van de wedstrijd en weer kwam TVC niet van hun eigen helft af. Ondanks de overmacht van DVVC werd dit niet omgezet in doelpunten tot ze 1 minuut voor tijd ze een corner kregen die fantastisch werd ingekopt! 3-4 voor DVVC! Voor de ouders duurde die laatste minuut een eeuwigheid maar daar kwam het verlossende eindsignaal. DVVC JO10-1 neemt de 3 punten mee naar Dongen. Het was een spannende en zeer sportieve wedstrijd van beide partijen en een goede spelbegeleider van TVC.