Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje was de winst in het bouwbedrijf Van Leijsen-ranking toernooi voor Erwin van Riel.

In de finalepartij versloeg hij de winnaar van de vorige editie Goof Verbunt. Goof gaf goed partij, maar kon niet voorkomen dat Erwin met de winst aan de haal ging. De verliezerronde kwam op naam van Ton Kemmeren. Hij was te sterk voor Gert-Jan van Peer.

Winst Ton Kemmeren en Goof Verbunt
In het koppeltoernooi ging de winst naar Ton Kemmeren en Goof Verbunt. Zij waren te sterk voor Erwin van Riel en Wilma Kemmeren. In de verliezerronde ging de titel naar Gert-Jan van Peer en Frans Kemmeren. De hoogste uitworp kwam op naam van Erwin met een fraaie uitworp van 76. Er werden ook deze keer geen 180-ers gegooid. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 21 december.

Darts WBDF-competitie:
Nipte winst ‘t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje in dongen-Vaart won team ’t Vaartje opnieuw met 5-4 van team De Zevende Hemel uit Terheiden.Hans de Jong, Davey Danyluk en Ruud van Kollenburg wonnen hun singlepartij. Alleen voor Goof Verbunt was er verlies. Vervolgens werden twee van de vier koppelpartijen gewonnen, waarmee de winst werd veilig gesteld. Dat was maar goed ook, want de teamronde ging weer naar de gasten. Door dit resultaat blijft team ’t Vaartje meedoen in de top van het klassement.

Thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Op dinsdagavond 17 december gooit team ’t vaartje in sportcafé ’t Vaartje tegen team D.C. De ut uit Moerdijk. ’t Vaartje heeft de winst nodig om zich te kunnen handhaven i de top van het klassement. Het belooft dus een interessante ontmoeting te worden. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen