Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Op zaterdagavond 19 oktober staat al weer de zesde wedstrijd op de rol in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi.

Het is een gezellig toernooi, waarbij de sportiviteit voorop staat. Mooi is dat ook de wat mindere darter kansen heeft, omdat de koppels steeds geloot worden. Er wordt gestart met het koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.

Darts: WBDF-competitie:
‘t Vaartje wint ook in beker
In Zevenbergen won team ’t Vaartje ook de wedstrijd in de bekercompetitie van de West Brabantse Darts Federatie tegen team Bij Verhoeven. Het werd 2-7. In de singles was er winst voor Ruud van Kollenburg en Davey Danyluk. Ruud won overtuigend met 0-3. Davey had een allesbeslissende vijfde leg nodig om de winst naar zich toe te trekken. Verlies was er voor Hans de Jong en Goof Verbunt. Alle koppelpartijen werden gewonnen. Hierin werd ook nog Patty v.d. Wiel ingebracht voor Goof Verbunt. Ook de teamronde was voor de darters van ’t Vaartje. Hans de Jong en Davey Danyluk gooiden beiden nog een 180-er.

Thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Op dinsdagavond 22 okotber gooit team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het moet het opnemen tegen team Dubbel Een Tuinzigt uit Breda. Dit team staat afgetekend op de eerste plaats. Het belooft derhalve een moeilijke opgave te worden. Team ’t Vaartje bestaat uit Patty v.d. Wiel, Hans de Jong, Ruud van Kollenburg, Davey Danyuk, Goof Verbunt en Ton Kemmeren. De wedstrijd begint om 21.00 uur.