Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje was de winst in de achttiende wedstrijd van het bouwbedrijf Van Leijsen Klein-Dongen rankingtoernooi voor Gert-Jan van Peer. In de cruciale wedstrijd versloeg hij Erwin van Riel die de tweede plaats voor zich opeiste. Hierna volgden Alex van Ginneken en Sander v.d. Wiel.

Winst Judith Schellekens en Erwin van Riel
In het koppeltoernooi ging de winst naar Judith Schellekens en Erwin van Riel. Zij versloegen Gert-Jan van Peer en Wilma Kemmeren met 4-1. De verliezerronde ging naar Alex van Ginneken en Sander v.d. Wiel. De hoogste uitworp ging naar Gert-Jan van Peer met 56. Hij verbeterde de uitworp van Judith Schellekens die 50 had staan. Er waren deze keer geen 180-ers. De volgende wedstrijd wordt gehouden op zaterdagavond 1juni.

WBDF-competitie:
Grote nederlaag ‘t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje werd de laatste thuiswedstrijd van het seizoen gegooid. Er werd et liefst 90 verloren door het team wat bestond uit Hans de Jong, Ruud Kollenburg, Patty v.d. Wiel en Goof Verbunt. Het sterke De Missers uit Etten-Leur gf helemaal niets weg. Hans de Jong liet nog wel een 180-er noteren, maar ook dit hielp team ’t Vaartje niet aan een punt. Door dit resultaat is degradatie een feit. De darters zijn hier overigens niet rouwig om. Het niveau in de eerste divisie is wat hoog gegrepen. Ze hoppen volgend jaar in de tweede divisie weer hu woordje mee te spreken. De laatste wedstrijd van het seizoen wordt gegooid in Raamsdonksveer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen