Jeu de Boules De Vaart Erin

Foto: CC0 Creative Commons

Op de banen van gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) bij sportcafé ’t Vaartje wordt op Hemelvaartsdag (30 mei 2019) het open singlekampioenschap (tête-à-tête) gehouden.

Afgelopen keer ging de titel naar Wil Brekelmans. Het belooft een interessante wedstrijd te worden, omdat er steeds meer zicht komt op de stand in de ranking. De vereniging kan beschikken over liefst zeven banen. Dit garandeert een soepel verloop van de wedstrijden. De vereniging kent geen contributie. Wel wordt er per wedstrijd een inschrijfgeld gevraagd van € 2,50 per persoon. Aanmelden voor het toernooi kan bij Hanny en Ton Kemmeren (tel:0162-312275 of email [email protected]). Ook kun je daar terecht voor informatie. Let op! Aanmelden tot 13.15 uur, waarna de loting wordt gehouden, zodat de wedstrijden om 13.30 uur kunnen beginnen.

Verlies De Vaart Erin
In de eerste wedstrijd van de dorpencompetitie moest gezelligheids-Jeu-de-Boulesvereniging De Vaart Erin aantreden tegen team ’t Veer uit Raamsdonksveer. Na de eerste ronde leidde de Jeu de Boulers van De Vaart Erin nog met 2-1. Goof Verbunt en Wilma Kemmeren wonnen met liefst 13-3. Jan Kennekens en Monette Couleau pakten de winst met 13-8. Alleen Wil Brekelmans en Ton Kemmeren verloren. Ze moesten een voorsprong uit handem geven. Het werd 13-10. De tweede ronde verliep desastreus. Alle partijen gingen verloren. Ton en Wil en Jan en Monette verloren nipt met 13-11. Beide teams hadden kans op de winst. Goof en Wilma moesten met 13-6 het hoofd dieper buigen.

In de laatste ronde pakten Goof en Wilma opnieuw de winst met liefst 13-1. Jan en Monette verloren kansloos met 13-5. Ton en Wil lieten de zege wederom tussen de vingers door glippen. Hier werd het na een voorsprong, verlies met 13-11. Er werd in totaal dus met 6-3 verloren. Het was echter gezellig en de weergoden zaten mee. De volgende wedstrijd is op de prachtige Jeu de Boules banen bij sportcafé ’t Vaartje tegen Rijen op woensdagavond 12 juni.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen