Return met FC Dordrecht Amateurs voor DVVC

Aanstaande zondag 7 april ontmoet DVVC voor de tweede maal in deze competitie FC Dordrecht Amateurs. Thuis ditmaal.

De eerste maal, uit in Dordrecht, was geen gemakkelijke wedstrijd. Bij winst zou DVVC als eerste periodekampioen uit de strijd komen. Dordrecht bood echter fel weerstand tegen dat idee en opende de score. Met een aantal mooie aanvallen werd door DVVC1 voor rust nog 1-1 op het scorebord gezet.

De Dordrechtenaren waren echter geenszins van plan om voor eigen publiek de punten ook maar te delen en gingen ook na de rust weer even fel als tijdens de aftrap het spel in.
DVVC liet zich ook niet onbetuigd en zocht de aanval. Lange tijd waren beide teams zeer aan elkaar gewaagd, totdat de maker van het eerste doelpunt, Roy Tuinder, zijn tweede binnenschoot in de 80ste minuut. Op jacht naar de gelijkmaker moest DVVC vlak voor het einde nog een doelpunt incasseren en leed het eerste verlies in deze competitie.
Hierdoor werd door DVVC de periodetitel niet direct gegrepen. Hoewel laat nu is er nog altijd een kans op die titel voor DVVC, al hebben ze dat niet zelf in de hand. Op 28 april speelt PCP, de huidige nummer 2, nog een wedstrijd die hiervoor meetelt. Wint PCP deze wedstrijd grijpt DVVC naast de titel, speelt PCP gelijk kan DVVC zichzelf alsnog eerste periodekampioen noemen.

Hoe dat ook wendt of keert het streven van DVVC is om minimaal bij de eerste 4 van de competitie te horen. Dan wordt nog nacompetitie gespeeld. Mede daarom is DVVC gebrand op een goede afloop komende zondag 7 april. Om 14.30 uur wordt afgetrapt voor de wedstrijd tegen FC Dordrecht Amateurs. Die ploeg voert de lijst aan in de competitie, terwijl DVVC een derde plaats inneemt met 2 wedstrijden minder gespeeld dan de Dordrechtenaren.  Het belooft een spannende strijd te worden daar DVVC zich beslist zal willen revancheren.

Daarbij kunnen zij de steun van het thuispubliek, van -alle- voetbalfans uit Dongen en omgeving als de ‘beroemde’ 12e man zeker gebruiken. Heeft jouw, eigen, club een voetbalvrije zondag 7 april kom dan naar Sportpark Dongekant voor een gezellige, vast en zeker, spannende wedstrijd van twee aan elkaar gewaagde teams. De Dordrechtenaren hopen op herhaling van ‘het kunstje’ thuis. DVVC zal alles uit de kast halen om een winnende wedstrijd neer te zetten op het eigen Sportpark. Spanning verzekerd dus.
Kom daarom naar Sportpark Dongekant en geniet van een middagje voetbal.