Willem van Oosterbosch en Wim Tempelaars Winnen de eerste koppel vrije koppelwedstrijd

Foto:

Zondag 31 maart ging het seizoen weer van start voor de H.S.V. de Ruischvoorn Dongen van start.

Het wedstrijd water was aan het Buitenpand in Oosterhout daar werd een vrij koppelwedstrijd gevist. Dus is de zomercompetitie begonnen nou ja zomer een ijzig wind maakte het echt koud zodat de winterpakken en mutsen nog niet in de kast konden ,ook voor sommige vissers die een paar dagen geleden nog aan het trainen waren in hun t shirt kwam het dus anders uit dan verwacht. Maar het is nog maart en is het nog vroeg in het seizoen.

Er kwamen 15 vissers naar de waterkant om zich in te schrijven voor deze wedstrijd en om half 8 werden de nummers verloot door de wedstrijd commissie. Om 9 uur klonk het start signaal en de vissers konden van start gaan al gauw gingen de eerste voorns in het netje, het vissen was vandaag met een vrije hengel maar de vissers die de vaste stok kozen hadden hun gelijk aan hun zeiden zij waren de vissers die de meeste vissen in het netje wisten te krijgen. Zo begon Willem van Oosterbosch met een bliksem start en wist de wedstrijd indivueel te winnen met 9.375 gram een mooi aardig wat vis.

Hij lootte Wim Tempelaars die met de feeder een gewicht van 2.475 ving en samen werden zij het winnende koppel met 11.850 gram Piet Rullens en Leo Akkermans werden 2e met een gewicht van 6.325 gram 3e Broer Oomens en nieuwkomer Ad van Iersel samen hadden zei 4.525 gram Volgende week de 1e club wedstrijd aan de schapenwei. Inschrijven van 7.00 uur tot 7.15 uur Vissen van 8.30 uur tot 11.30 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen