HV Dongen HS1 en DS1 winnen van BEVO

Heren 1 van HV Dongen moesten het opnemen tegen de nummer 2 BEVO HS3. Zelf staat HV Dongen op een 6-e plaats in de Hoofdklasse B. Bevo maakt nog volop kans op promotie naar de 2-e divisie.

De wedstrijd ging heel sportief gelijk op. Weinig tijdstraffen of 7m worpen. Ruststand was 17-13 in het voordeel van Dongen. Bevo kwam iets anders uit de kleedkamer. Veel feller en agressiever. HV Dongen kwam moeilijker te scoren en leken de wedstrijd weg te geven. Maar verschillende break-outs zorgden ervoor dat Dongen bij bleef. Ook goed keeperswerk op de juiste momenten. HV Dongen kwam toch weer op voorsprong en pakte met 27-25 zelfs de winst. BEVO teleurgesteld en kampioenschap uit zicht. Dongen blijft 6-e.

Dames 1 speelde ook tegen BEVO uit Panningen. BEVO DS1 staan in deze landelijke 2-e divisie op een 3-e plaats en ook hier vinden we Dongen terug op plaats 6. De eerste helft was erg rommelig en duurde minuten voordat het eerste doelpunt viel. Ruststand was dan ook slechts 7-5 in het voordeel van HV Dongen. Tweede helft ging Dongen wel iets beter en sneller spelen, maar BEVO lukte dat niet. Snel was het verschil gemaakt en dat bleef zo tot het eind. Geen goede wedstrijd, maar wel een ruime overwinning voor HV Dongen. 22-12 de eindstand en HV Dongen stijgt een plaatje op de ranglijst.