Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

In Goirle won team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 26-40 van team BCG. In een gedegen partij pakte Toon Verbunt bekwaam de winst.

Theo Laros etaleerde zijn uitstekende vorm. Hij had maar 33 beurten nodig om te finishen. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.575. Kopman Charles Mekes deed het nog beter. In 31 beurten kwam hij over de finish met het formidabele gemiddelde van 1.322. Hij maakte bovendien een schitterende serie van acht caramboles. Embert Broekhoven had zelfs maar 29 beurten nodig om de partij te beëindigen. Hij liet het geweldige moyenne van 0.724 voor zich noteren. Ook zijn serie van vier mocht er wezen. Door dit resultaat staat dit team voor even aan kop. Het heeft echter een wedstrijd meer gespeeld dan de nummer 2.

Verlies voor autobedrijf Lion van Loon
In sportcafé ’t Vaartje verloor team autobedrijf Lion van Loon Dongen met 30-38 van team ’t Hartje uit Oosterhout. De enige winstpartij kwam op naam van Nhiep Tran.In maar 48 beurten en een mooie serie van vier stelde hij de winst veilig. Hij kwam uit op 0.395. Kopman Ad Faro maakte ook een serie van vier, maar kon verlies niet voorkomen. Hij kwam slechts drie caramboles te kort. Met het gemiddelde van 0.590 kan hij tevreden zijn. Met het resultaat waarschijnlijk niet. Toon Verbunt kreeg maar 44 beurten en Leo Loonen zelfs maar 43. Zij kwamen niet in hun spel wat de nederlaag inluidde.

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-groot 3-tallen:
Team café ’t Vaartje versterkt positie
In sportcafé ’t Vaartje won team café ’t Vaartje met 29-28 van team DKS uit Tilburg. Alleen kopman Patrick Schrijver moest verlies incasseren. Patrick had een mooie voorsprong, maar zag deze in de slotfase te niet gedaan worden. Hij maakte een prachtige serie van vijf. Toch kwam hij aan de meet nog twee caramboles te kort. Winst was er wel voor Carlo van Dongen. Carlo hield de verdediging prima gesloten en loodste zo zijn partij over de eindstreep. Bart de Wijs stond ruim achter maar kwam in de slotfase steeds dichterbij. Hij sleepte alsnog een gelijkspel uit het vuur. Met nog vijf wedstrijden te spelen staat team café ’t Vaartje nu 27 punten voor. Op maandagavond 25 februari speelt dit team een thuiswedstrijd tegen team De Eekhoorn uit Oosterhout. Deze wedstrijd begint om 19.30 uur.

Landelijke competitie KNBB driebanden-groot:
P.C. Kamp thuis
Op vrijdagavond 22 februari speelt team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. een thuiswedstrijd. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje opnemen tegen team De Hazelaar uit Rosmalen. Team Kamp heeft de punten nodig om aansluiting met de top te behouden. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein B2:
Winst Royal Hedge
In sportcafé ’t Vaartje won team boomkwekerij Royal Hedge met 25-24 van HGL uit
Sprang-Capelle. Kopman Antons Smulders kreeg maar 33 beurten en verloor kansloos. Mark Pijnenburg speelde een gedegen partij en pakte de winst, terwijl zijn rivaal nog maar één carambole behoefde te halen. Ton Hamers was de man van de wedstrijd. In maar 41 beurten zoefde hij naar de finish. Hij kwam uit op het fantastische gemiddelde van 0.677. Op dinsdagavond 26 februari speelt team Royal Hedge in sportcafé ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het moet het dan opnemen tegen BSV uit Waalwijk. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Verlies AK Deur & Interieur
In sportcafé ’t Vaartje verloor team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel met 26-28 van team De Dorstvlegels uit Dorst. Edwin Ligtenberg pakte als enige de winst. Hij kwam uit op het moiie gemiddelde van 0.488. Ook Erwin Ligtenberg haalde de eindstreep, maar dat deed zijn opponent ook, waardoor remise werd overeen gekomen. Jan Ligtenberg was kansloos. Hij kreeg ook maar 40 beurten. Op 26 februari speelt team AK in sportcafé ’t Vaartje tegen team HGL uit Sprang-Capelle. Ook deze wedstrijd begint om 19.30 uur.
Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein B1:

Gevoelig verlies Het Vaartje
In Kaatsheuvel liep team Het Vaartje tegen een grote nederlaag aan. Er werd met 30-21 verloren. Ton Kemmeren hield de defensie prima gesloten, maar kwam zelf onvoldoende tot scoren. Aan de meet kwam hij nog zes caramboles te kort. Nhiep Tran kreeg geen schijn van kans. Zijn tegenspeler was al na 30 beurten bij de finish. Hij zette nog wel het verdienstelijke gemiddelde van 0.600 neer. Kopman Patrick Schrijver kon het eveneens niet bolwerken. Ook hij kwam aan de meet zes caramboles te kort.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen