Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

Op vrijdagavond 1 maart wordt in sportcafé ’t Vaartje voor de veertiende keer een carnavalesk dartsfestijntoernooi gehouden.

Ook dit jaar zijn er weer twee dinerbonnen beschikbaar gesteld door het Tilburgse restaurant Boerke Mutsaers. Deze bonnen worden onder de deelnemers verloot, zodat iedereen hier kans op heeft. Het inschrijfgeld wordt uitgekeerd als prijzengeld. Het betreft een koppelloting wedstrijd. Om zicht te krijgen op het aantal deelnemers kun je je nu al aanmelden bij sportcafé ’t Vaartje (tel: 0162-312275). De wedstrijd begint om 20.00 uur. In het verleden waren er gerenommeerde winnaars als Benito van de Pas en Willy v.d. Wiel. Het gaat echter om de gezelligheid. Vandaar dat een goede darter loot met iemand die de dartsport nog minder machtig is.

2006: Corné Faro en Wil Luiken
2007: Benito v.d. Pas en Rob Emmen
2008: Rob Emmen en Frans Kemmeren
2009: Jac v.d. Ven en Nicole Verstijlen
2010: Wiek Claassen en Ad van Dongen
2011: Wim Cleijn en Ernest v.d. Kaay.
2012: Patty v.d. Wiel en Wim Cleijn
2013: Patty v.d. Wiel en Nick Dirven
2014: Goof Verbunt en Frans Kemmeren
2015: Janus Jansen en Willy v.d. Wiel
2016: Evert de Leeuw en Goof Verbunt
2017: Willy v.d. Wiel en Nico Severijns
2018: Jim van den Nieuwenhuizen en Nico Severijns

Peter Groeneveld wint Van Leijsen-ranking
In sportcafé ’t Vaartje was de winst in de twaalfde wedstrijd van het bouwbedrijf Van Leijsen Klein-Dongen rankingtoernooi voor Peter Groeneveld. In de finale was hij te sterk voor Ton Kemmeren. Het werd 4-1. In de halve finale was Peter te sterk voor Gert-Jan van Peer. Het werd een nipte 3-2 overwinning. Ton versloeg hier debutant Niels van Pelt met 3-0. De verliezerronde werd gewonnen door Erwin van Riel. Hij was met 3-0 te sterk voor Alex van Ginneken..
Winst voor Niels van Pelt en Frans Kemmeren
In het koppeltoernooi ging de winst naar Niels van Pelt en Frans Kemmeren. In de finale partij versloegen zij Peter Groeneveld en Erwin van Riel met 2-2. Hierna volgden Gert-Jan van Peer en Alex van Ginneken en het koppel Sander v.d. Wiel en Wilma Kemmeren. De verliezerronde kwam op nam van Nick Dirven en Judith Schellekens. Peter Groeneveld etaleerde zijn geweldige vorm. Hij gooide liefst drie 180-ers en had bovendien met 143 een geweldige finish. De volgende wedstrijd wordt gehouden op zaterdagavond 9 maart.

WBDF-competitie:
Opnieuw winst ‘t Vaartje
In Breda zette dartsteam ’t Vaartje de zegereeks voort. Er werd met 3-6 gewonnen van team de Bruine Pij. Goof Verbunt was de enige die zijn singlepartij verloor. Winst was er voor Ruud Kollenburg, Davey Danyluk en Hans de Jong. Ook drie van de vier koppelpartijen werden in winst omgezet. Bij de teamronde moest team ’t Vaartje het derde verliespunt incasseren. Door dit resultaat is team ’t Vaartje opgeklommen naar de tiende plaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen