ONI pakt drie punten op dramatisch veld

Foto:

Over de wedstrijd kan men kort en krachtig zijn, het was veel kommer en kwel op het ALLIANCE sportpark in Roosendaal. Een werkelijk schandalig slecht veld zorgde er voor dat beide teams niet aan fatsoenlijk voetbal toe kwamen.

De vele meegereisde ONI supporters vielen van de ene in de andere verbazing terwijl men het spel(lees bal) wilde volgen, de bal kon je niet op een normale manier over de grasmat spelen, dan weer vloog hij een meter in de lucht, en dan weer ketste hij van links naar rechts. Volgens de leidsman was het eigenlijk niet te doen om te spelen op dit soort ondergrond, en beklaagde hij zich na afloop over zere enkels en kuiten door de zeer onaangename manier van lopen op dit veld, een veld wat het woord veld niet waardig was maar meer op een speeltuin van de familie Mol leek.

En toch werd er een poging gedaan om er op te voetballen, maar zoals reeds beschreven kon dit niet en werd het meer van het lange ballen werk en hotseknotse voetbal. Gelukkig kreeg ONI de gedane inzet beloond met een zeer terechte penalty die vakkundig werd benut door Thomas Mertens in de 13e minuut Tot aan rust veranderde er helemaal niets meer aan de stand, alleen de irritatie over het vertoonde spel nam toe voornamelijk bij ONI, dat het moet hebben van combinatie voetbal maar hier niet aan toe kwam. Alliance vond het allemaal wel prima en gooide de beuk erin en beperkte zich tot het langen ballen en vecht voetbal.

In de rust werd het betere voetbal tentoon gespreid door de wissels van ONI, men deed er een poging om het record balletje hooghouden met zn tweetjes te verbreken, maar helaas waren de 16 minuten rust niet genoeg om dit te bereiken, dit tot grote ergernis van Lars vd Kletersteeg en Sander Blom. Gelukkig bleef ONI i het vervolg van de wedstrijd rustig en speelde het de 2e helft ietsie minder matig en was het FLORIS WOUTERS die de terechte 0-2 op het immens grote scorebord zette in minuut 54. Deze score vasthouden was het advies, en zonder kleerscheuren dit woeste landschap zien te verlaten. Gelukkig was de bijna jarige doelman van ONI ook nog een enkele zeer attent bij spaarzame doelpogingen van Alliance en hield hij gelukkig de nul. Na 93 minuten ploeteren blies Leidsman v Roo voor het laatst op zijn fluitje, en was het inpakken en wegwezen voor ONI.

A.s Zaterdag mag Merlijn op bezoek bij Alliance, alles en iedereen van ONI wenst de kunstgrasstudenten heel veel succes op deze voetbal onwaardige akker. ONI speelt Zaterdag thuis op haar eigen biljartlakentje en zal het in The Gunners een fanatieke tegenstander tegenover zich krijgen. De coach van The Gunners heeft zelfs de uitspraak aan het adres van Thomas Heijblom gedaan dat, Sander de Bont niet gaat scoren, en dat ONI als verliezer van het veld zal stappen. Het antwoord zal dus van de manschappen van DE TROTS VAN ‘s GRAVENMOER moeten komen, en antwoord welke de mond van de The Gunners coach zal snoeren.! ONI u bent gewaarschuwd.!! het antwoord is aan jullie.

ONI 2 op koers voor een top drie notering na ruime 4-0 winst op BARONIE.
Met een perfecte eerste 45 minuten had ONI de basis al gelegd voor de 3 punten, daar men de rust bereikte met een ruime 4-0 voorsprong wat nadien ook de eindstand leek te zijn.
We waren heer en meester deze middag was het blije commentaar van trainer Ad Broeders een compliment aan de ploeg die zich zo revancheerde voor de eerdere geleden nederlaag in Breda.
Door deze zege nestelt ONI 2 zich vaster in de top 4 maar moet men op de hoede blijven voor de achtervolgers, één van deze achtervolgers zal men a.s. zaterdag gaan treffen wanneer men om 12.30 uit speelt bij NEO’25.

Een voor ONI altijd lastige tegenstander waar men nu heel graag de punten van wil afsnoepen om zo NEO een klein tikkie te geven op de ranglijst daar Neo met 16 punten en een wedstrijd minder ONI danig in de nek hijgt. Het is dus zaak om zeker niet te verliezen, winst zou een gouden middag betekenen voor de mannen van ONI 2 U kunt de mannen vanaf 12.30 komen aanmoedigen om dan om 14.15 weer in de auto te springen en om 15.00 de aftrap van ONI 1 – The Gunners weer te kunnen meemaken. Het belooft voor ONI 1 & 2 een spannende middag te worden en u kunt daar getuigen van zijn. GAME ON !!!!

PROGRAMMA ONI 23 FEBR
15.00 ONI 1 – THE GUNNERS
15.00 ONI vetr – MOLENSCHOT
10.30 ONI 011 – SV CAPELLE

12.30 NEO – ONI 2
12.00 THE GUNNERS – ONI 3
09.30 BLAUW WIT – ONI 09

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen