Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje won dartsteam ’t Vaartje met 5-4 van team Linque Soep uit Raamsdonksveer in de competitie van de WBDF.

Singlewinst was er voor Hans de Jong en Ruud Kollenburg. Davey Danyluk en Goof Verbunt moesten verlies incasseren. Vervolgens won het team wat ook nog bestaat uit Patty v.d. Wiel twee koppelpartijen. Ook de teamronde werd in winst omgezet. Door dit resultaat blijft dit team op de elfde plaats staan. Het heeft de tiende positie nu echter in het vizier. Er moeten nog drie punten ingehaald worden. Davey had met 114 een uitstekende uitworp.

Pim Bollen wint Van Leijsen-ranking
In sportcafé ’t Vaartje was de winst in de negend wedstrijd van het bouwbedrijf Van Leijsen Klein-Dongen rankingtoernooi voor Pim Bollen. In de finalepartij moest Pim het opnemen tegen routinier Hans de Jong. Pim won met slechts één leg verschil en pakte daarmee de titel. Hierna volgden Ton Kemmeren en Erwin van Riel. Goof Verbunt schreef de erliezerronde op zijn naam.

Pim Bollen en Goof Verbunt winnen
In het koppeltoernooi ging de winst naar Pim Bollen en Goof Verbunt. Zij troefden in de finalepartij het sterke koppel Hans de Jong en Ton Kemmeren af. Pim pakte hiermee de dubbele winst. Hierna volgden Hanny en Frans Kemmeren en Erwin van Riel en Wilma Kemmeren. Erwin van Riel had een prachtige uitworp met 106. In de allerlaatste partij verbeterde Hans de Jong deze echter nog met een uitworp van 121. Er waren deze keer geen 180-ers.

Wedstrijd Van Leijsen-ranking
Op zaterdagavond 5 januari wordt al weer de tiende wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi. Het is de eerste wedstrijd in 2019. Hierna volgen er nog twaalf. Er is dus voor iedere darter nog volop kans om zich te plaatsen voor de eindranking. Het is altijd gezellig, omdat de sportiviteit voorop staat. Mooi is dat ook de wat mindere darter kansen heeft, omdat de koppels steeds geloot worden. Er wordt gestart met het koppeltoernooi. Daarna volgt het singletoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.

Thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Op dinsdagavond 8 januari gooit team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het moet het opnemen tegen team Jan Steen uitZevenbergen. Afgelopen seizoen is team ’t Vaartje gepromoveerd naar de eerste divisie. Team ’t Vaartje heeft als doel voor dit jaar om in de eerste klasse te blijven. Het heeft de punten derhalve hard nodig. Team ’t Vaartje bestaat uit Patty v.d. Wiel, Hans de Jong, Ruud Kollenburg, Davey Danyuk, Goof Verbunt en Ton Kemmeren. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Reacties

article
103002
In sportcafé ’t Vaartje won dartsteam ’t Vaartje met 5-4 van team Linque Soep uit
https://dongen.nieuws.nl/sport/20181224/dartsnieuws-sportcafe-t-vaartje-120/
2018-12-24T15:13:13+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/12/24151309/darts24125.jpg
Sport