Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto: Wikipedia

Dankzij een 30-17 overwinning op team B.C.G. uit Goirle heeft team Café ’t Vaartje de koppositie uitstekend verdedigd. Piet Vissers pakte de winst in maar 43 beurten. Hij kwam uit op het goede gemiddelde van 0.534. Hij maakte bovendien een serie van vier.

Dat deed kopman Willy v.d. Wiel ook. Hij kwam uit op het prachtige moyenne van 0.710. Hij snelde in maar 38 beurten naar de meet. Patrick Schrijver speelde ook magistraal. In slechts 31 beurten finishte hij zijn partij met het fabuleuze gemiddelde van 0.806.

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-groot 4-tallen:
P.C. Kamp wint van Lion van Loon
In sportcafé ’t Vaartje stond de derby tussen P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. en autobedrijf Lion van Loon Dongen op het programma. In de eerste sessie hielden Toon Verbunt en Johan Ligtenberg elkaar in evenwicht. Piet Kamp won vervolgens afgetekend van Nhiep Tran. Nhiep kon de vorm niet vinden en verloor kansloos. Leo Loonen had een uitstekende start tegen Jan Ligtenberg en leek recht op de winst af te stevenen. In de tweede fase van de partij knokte Jan zich echter helemaal terug en pakte alsnog de winst. In het duel der kopmannen was het enorm spannend. Beide spelers hadden nog één carambole te gaan. Marrie Kleinloog speelde het net oor de neus van Ad Smolders uit. Ad maakte nog wel een prachtige reeks van vijf. Op dinsdagavond 8 januari speelt team Kamp tegen team B.C.G. uit Goirle. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.

Verlies Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken
Team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg verloor in Oosterhout van team DCM. Kopman Charles Mekes kwam niet echt in zijn spel en moest verlies incasseren. Hij maakte nog wel een mooie serie van vijf. Mark Peijnenburg. Kreeg maar 34 beurten. Tegen zoveel geweld was Mark deze keer niet bestand. Leo Loonen dwong een gelijkspel af. Leo speelde een degelijke partij. Theo Laros was de man van de avond. Hij had maar 38 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij kwam uit op het schitterende gemiddelde van 0.500 precies. Toch kwam zijn opponent slechts één luttele carambole te kort. Door dit resultaat werd het 39-32.

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein B2:
Mooie winst Royal Hedge
In Sprang-Capelle pakte team Boomkwekerij Royal Hedge wederom een prima winst op team Landzicht. Het werd 21-29 en dus net geen volmaakte score. Kopman Anton Smulders kwam slechts twee caramboles te kort. Ton Hamers speelde een degelijke partij en trok zo de winst naar zich toe. Hij maakte een mooie serie van zes. Man van de wedstrijd was Mark Peijnenburg. Mark maakte een formidabele serie van negen caramboles. Hij kwam uit op het schitterende gemiddelde van 1.562. Op vrijdagavond 4 februari speelt team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel een thuiswedstrijd. Het moet het opnemen tegen team B.S.V uit Waalwijk. Op dinsdag 8 januari speelt team Royal Hedge tegen team DGP uit Herpt. De wedstrijden in sportcafé ’t Vaartje beginnen om 19.30 uur.

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein B1:
Nipt verlies Het Vaartje
In Sprang-Capelle verloor team Het Vaartje met 26-250 van team Landzicht. De enige verliespartij kwam op naam van Ton Kemmeren. Hij kreeg ook maar 33 beurten. Piet Vissers pakte de winst wel. Piet legde een degelijke partij op het groene laken en stuurde bekwaam aan op winst. Kopman Bart de Wijs was de man van de wedstrijd. Hij had maar 39 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij zette het geweldige gemiddelde van 0.846 neer.

Reacties

article
103000
Dankzij een 30-17 overwinning op team B.C.G. uit Goirle heeft team Café ’t Vaartje de
https://dongen.nieuws.nl/sport/20181224/biljartnieuws-sportcafe-t-vaartje-172/
2018-12-24T15:10:22+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/10/15093859/biljartnieuwbeeld.jpg
Sport