DVVC pakt volle buit tegen TPO

Het eerste doelpunt van DVVC liet niet lang op zich wachten. Na acht minuten een goed genomen vrije trap van Remco Kroese 1-0. De DVVC-aanhang dacht gelijk aan de wedstrijd van een week er voor tegen De Schutters waar DVVC acht keer scoorde, maar daar hielden uiteraard de spelers van TPO geen rekening mee en onder aanvoering van hun beste speler Cees van Drimmelen werd de aanval gezocht om te proberen de stand weer in evenwicht te brengen.

Uit een mooie combinatie kwam de bal bij Kees Santbergen en die schoot voor zijn club in de 23e minuut de gelijkmaker binnen. Vijf minuten later, was er balverlies aan DVVC-zijde op het middenveld waardoor dezelfde Kees Santbergen de gelegenheid kreeg om TPO naar een 1-2 voorsprong te schieten.

Snelle reactie DVVC
De reactie van DVVC kwam al binnen drie minuten. Een prima pass van Remco Kroese werd goed afgemaakt door Geert Jacobs en de stand was weer gelijk.
Even daarna passeerde Amir Zandi een paar tegenstanders en zijn schot dat daarop volgde werd door de TPO keeper niet goed verwerkt, daardoor kon Amir alsnog, in de re-bound, de bal binnen koppen 3-2, in de 36e minuut.

Nog voor de rust kreeg DVVC nog drie kansen om de voorsprong te vergroten zoals bij een pass van Dylan Clemens op Geert Jacobs die maar net naast schoot. Even daarna kon Amir Zandi de vrijstaande Maikel van Bragt bereiken en die liet keeper Coen Koevoet van TPO voor de vierde keer de bal uit het net halen 4-2.
TPO kwam nog goed weg toen Remco Kroese (op aangeven van Amir) kort voor rust net naast het doel schoot.

Doelpuntenloze 2e helft
Wie na de rust had gedacht dat DVVC nog wel meer doelpunten zou maken kwam bedrogen uit. Er kwamen nog wel mogelijkheden, o.a. een vrije trap van Amir Zandi op de paal, een schot van Remco Kroese die goed werd gehouden door de keeper en een mooie kans voor Bas Peeters.
Ook TPO kreeg tegen het einde nog enkele mogelijkheden maar tot doelpunten leidde dat niet.

Voor de rust een goed spelend DVVC met mooie doelpunten, na de rust was het een heel ander spel.

Aanstaande Zondag, 21 Oktober, de uitwedstrijd tegen Advendo (Breda) aanvang 14.30 uur