Gevoelig verlies De Vaart Erin

Foto:

Op de banen van gezelligheids Jeu de Boulesvereniging De Vaart Erin (DVE) bij sportcafé ’t Vaartje werd de zesde wedstrijd gegooid in de dorpencompetitie. Deze keer kwam tem Reeshof op bezoek op de schitterende banen van DVE bij sportcafé ’t Vaartje.

Het was ook voor de supporters goed toeven, omdat de banen beschikken over schaduwrijke plekjes. In de eerste ronde werden twee van de drie partijen gewonnen. Goof Verbunt en Stijn Kennekens wonnen met liefst 13-11. Ook Wil Brekelmans en Ton Kemmeren pakten de winst met 13-9. Alleen Janus Jansen en Jan Kennekens moesten verlies incasseren. Het werd 5-13. In de tweede ronde verloren alle drie de koppels.

Goof en Stijn verloren nipt met 12-13. In de derde ronde pakten Goof en Stijn een snelle winst met 13-7. Jan en Janus moesten ook nu verlies incasseren. Wil en Ton lieten winst glippen. Na een ruime voorsprong mesten ze toch nog met het geringst mogelijke verschil het onderspit delven. Het werd 12-13. Door dit resultaat is team DVE gezakt naar de vierde plaats. Deze week staat de ontmoeting tegen Oosteind op het programma. Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Team Oosteind, de kampioen van vorig jaar staat maar één puntje achter DVE.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen