Jeu de Boules De Vaart Erin: Wil Brekelmans en Wilma Kemmeren winnen

Foto:

Op de banen van gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin (DVE) bij sportcafé ’t Vaartje werd het eindtoernooi gehouden.

Na de poulewedstrijden werden de kruisfinales gegooid. Wim Cleijn en Dennis Vermond moesten het opnemen tegen Jan Kennekens en Frans Kemmeren. Wim en Dennis wonnen met 13-4. Wil Brekelmans en Wilma Kemmeren streden in de andere kruisfinale tegen Erwin van Riel en Monette Couleau. Wil en Wilma wonnen met 13-4. Daarna namen de twee winnende koppels het tegen elkaar op. Dennis en Wim namen de voorsprong. Door een tactische fout kwamen Wil en Wilma langszij. Zij pakten ineens zes punten. Daarna maakten Wilma en Wil de partij bekwaam uit met 13-11.

Winst Anton Huijbregts en Judith Schellekens
In de kleine finale ging de winst naar Anton Huijbregts en Judith Schellekens Zij wonnen met 13-10 van Janus en Fenny Jansen. Na afloop was er nog een gezellige barbecue, waarbij werd terg geblikt naar het afgelopen seizoen. De eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen is op zondagmiddag 26 augustus.

Dorpentoernooi De Vaart Erin:
DVE pakt winst
Op de banen van gezelligheids Jeu de Boulesvereniging De Vaart Erin (DVE) bij sportcafé ’t Vaartje werd de vijfde wedstrijd gegooid in de dorpencompetitie. Deze keer kwam Rijen op bezoek. In de eerste ronde werden twee van de drie partijen gewonnen. Monette Couleau en Stijn Kennekens wonnen met liefst 13-0. Ook Wil Brekelmans en Ton Kemmeren pakten de winst met 13-2. Alleen Goof Verbunt en Jan Kennekens moesten verlies incasseren. Het werd 10-13. Ook in de tweede ronde verloren Jan en Goof nipt met 11-13. Ook voor Monette en Stijn was er verlies met 8-13. Wil en Ton pakten de winst wel. Opnieuw een afgetekende winst met 13-1. Na twee sessies stonden de partijen dus volstrekt gelijk. De laatste ronde mest de beslissing brengen. Goof en Jan speelden ongelukkig. Opnieuw liepen ze tegen een kleine nederlaag aan 11-13. Monette en Stijn wisten zich te herpakken. Zij pakten een mooie 13-7 overwinning. Ook Ton en Wil wonnen met dezelfde cijfers, zodat er met 5-4 werd gewonnen. Opnieuw een spannende wedstrijd dus. Door dit resultaat blijft team DVE op een mooie derde plaats staan.

Aankondiging
25 juli: DVE thuis tegen de Reeshof
Op woensdagavond 25 juli speelt team DVE tegen de Reeshof. Dit team debuteert in de dorpencompetitie, maar doet het uitstekend. Het staat op een mooie tweede plaats. Het belooft dus een moeilijke opgave te worden. Bij een goed resultaat zouden de boulers van DVE op kunnen rukken naar de tweede plaats. Het heeft dan wel de goede vorm nodig. De wedstrijd bij sportcafé ’t Vaartje begint om 18.30 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen