Monette Couleau en Frans Kemmeren winnen kruisboogwedstrijd

Foto:

Traditioneel stond weer de jaarlijkse kruisboogwedstrijd op het programma voor klanten van sportcafé ’t Vaartje uit Dongen-Vaart. De wedstrijd werd gehouden op de banen van kruisboogvereniging “Onderlinge Vriendschap” in de Moer.

Het was een gezellige en vooral ook spannende wedstrijd. Bij de dames werd de strijd gewonnen door Monette Couleau. Zij stond na de eerste sessie al aan de leiding met 47 punten. Zij werd op afstand gevolgd door Wilma Ligtenberg en Wilma Kemmeren die beiden op 43 punten uitkwamen. Zou dit gat in de tweede sessie nog gedicht kunnen worden? In de tweede sessie schoot Monette 40 punten bij elkaar en kwam uit op een totaal van 87. Dat bood de concurrentie mogelijkheden. De beide Wilma’s bleven echter onder de score van Monette. Maaike Hamers kwam in de tweede ronde uit op 46. In totaal zette zij de score van 85 punten neer. Ze moest de tweede plaats wel delen met Rika Loonen. Rika scoorde in de tweede omloop 43 punten. Zij kwam eveneens uit op een totaal van 85 punten. Monette neemt de titel ove van Matty de Jong.

Frans Kemmeren wint bij de heren
Bij de heren werd het eveneens een enorm spannende strijd. Na de eerste sessie stond Frans Kemmeren aan de leiding met 47 punten. Hij werd op de voet gevolgd door Jan Loonen met 46 en Janus Jansen met 45. In de tweede sessie zette Frans een bijna volmaakte serie neer. Hij kwam uit op 49. Een totaal wat ook werd gehaald door de ervaren Wim Cleijn. Wim kwam echter niet voor in de top drie. Hij eindigde met 88 punten en viel net buiten het podium. Frans kwam uit op het totaal van 96. Jan kwam in de tweede serie uit op 43 en Janus op 46. Dat betekende voor Janus de tweede plaats met 91 punten en Jan werd derde met 89 punten. Frans nam de titel over van Lennart van Glabbeek. Het was weer gezellige wedstrijd.

Reacties

article
97285
Traditioneel stond weer de jaarlijkse kruisboogwedstrijd op het programma voor klanten van sportcafé ’t Vaartje
https://dongen.nieuws.nl/sport/20180708/monette-couleau-en-frans-kemmeren-winnen-kruisboogwedstrijd/
2018-07-08T11:34:12+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2018/07/08113407/kruisboog18.jpg
Sport