Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

Liefst twee teams van ’t Vaartje zijn in de race voor de titel. In de B1 klasse heeft team Café ’t Vaartje nog kans om te titel te grijpen. In de B2 klasse staat team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen er redelijk goed voor.

Team Café ’t Vaartje gedeeld aan de leiding
In sportcafé ’t Vaartje verloor team Café ’t Vaartje met 25-26 van team DKM3 uit Oosterhout. De enige winstpartij kwam op naam van Willy v.d. Wiel. Willy had maar 37 beurten nodig om de finish te bereiken. Hij maakte onder meer een prachtige serie van vijf. Hij kwam uit op het geweldige gemiddelde van 0.891. Patrick Schrijver liet zelfs 1.000 precies voor zich noteren, maar hij verloor wel. Zijn tegenstander was al na 27 beurten bij de finish. Ook Piet Vissers speelde degelijk. Hij kreeg echter slechts 31 beurten. Door dit resultaat moet de laatste wedstrijd de beslissing brengen. Op dit moment staat team Café ’t Vaartje gedeeld aan de leiding. Het heeft een iets beter percentage staan. Het moet dus minimaal evenveel punten halen als de naaste concurrent.

Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken gelijk
In sportcafé ’t Vaartje speelde team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg opnieuw gelijk tegen team de Eekhoorn uit Oosterhout. Het werd 24-24. Ton Kemmeren kreeg maar 38 beurten en verloor kansloos. Ook Embert Broekhoven kon het niet bolwerken. Hij kreeg maar 45 beurten en kwam slechts vier caramboles te kort. De eer werd gered door Jan Ligtenberg. Jan speelde een puike partij en finishte al na 44 beurten. Hij maakte bovendien een mooie serie van vijf caramboles. Hij kwam uit op het goede gemiddelde van 0.613. Door dit resultaat is team Van den Nieuwenhuizen opgeklommen naar de vijfde plaats.

Titel weer inzicht voor Hazenberg
In Oosterhout verloor team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen met 24-30 van ontketend team De Eekhoorn. Dit team staat qua moyennes een stuk hoger. Dit betekende dat de biljarters van Hazenberg weinig spel kregen. Leo Loonen speelde de eerste partij. Leo had een prachtige start. Hierna viel hij stil. In de slotfase sprokkelde hij echter nog de nodige caramboles bij elkaar. Voor Theo Laros ontspon zich een soort gelijk scenario. Ook hij startte subliem. In de slotfase kon hij zelfs de winst nog pakken. Dit lukte echter net niet. Frans Kemmeren kwam deze keer totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Door dit resultaat zijn er, met nog één wedstrijd te spelen, nog drie titelkandidaten in de B2 klasse.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen