MO15 DVVC levert puike prestatie

Foto: Carlinde Photos & More

Al het hele seizoen staat MO15 “zijn mannetje” in de competitie. Slechts 1 verloren wedstrijd en 1 gelijk spel. Ook afgelopen zaterdag (02 juni) zetten de meiden hun beste beentje weer voor. Tenminste ….

Al was de uitdaging duidelijk, de laatste competitiewedstrijd startte niet geheel naar wens. Bij verlies of gelijk spel zou DVVC MO15 een mooie derde plek veroveren. Bij winst een treetje hoger op de lijst, de 2e plaats. Door niet goed verdedigend werk kwamen de groen/witten al snel op een 0-2 achterstand. Daarna werden de dames wakker en kwam de aansluiter door Meyke 1-2. Sofie deed er nog een schepje bovenop en scoorde 2x. Ruststand daardoor 3-2.
Na de rust ging Sofie verder waar ze gebleven was en vond het net nog 3x. Tegenstander Raamsdonk liet zich echter niet onbetuigd en passeerde de DVVC doelvrouwe 2x.

De eindstand kwam daarmee op 6-4 voor de thuisploeg DVVC en daarmee is de 2e plaats in de competitie bereikt. Een waarlijk fantastische prestatie aangezien dit team 2jaar geleden nog jeugd onder 11 was, vorig jaar onder 13 en pas het afgelopen seizoensstart in september als MO15 is gaan voetballen. Plus … als enige team uit de competitie heeft DVVC de kampioen (WSC uit Waalwijk) een nederlaag toegebracht. Gefeliciteerd met deze mooie prestatie, daar mogen jullie trots op zijn. Wij zijn dat zeker. Jullie zijn TopTeam, op naar het volgende seizoen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen