ONI krijgt flinke tik van RFC

Foto:

Begon de middag nog zo mooi, met het nodige vuurwerk en de aanwezigheid van Ere voorzitter Mouthaan die met de wens ambulance naar het sportpark was gebracht, zo eindigde de middag met een enorme klap van de man met de hamer op de hoofden van alles wat ONI lief is.

Een werkelijk onherkenbaar ONI liet het na de eerste 25 minuten helemaal afweten. In deze eerste 25 minuten kwam ONI door een prima treffer van Sonny Moerenhout op 1-0 en hadden Niels Fioole en Lars vd Kletersteeg de mogelijkheid om ONI op 2-0 te zetten, maar de lob van Niels werd nog net getoucheerd door doelman van Rfc en de bal viel voor de voeten van de inlopende Lars vd Kletersteeg maar deze wist de bal niet tussen de palen te werken en het leek nadien of ONI zo geschrokken was van deze misser dat de benen volliepen met stress, want hierna was ONI geen schim meer van het team wat er de laatste weken stond.

Werkelijk alles ging mis bij ONI, terwijl bij Rfc juist alles precies goed viel, dit dwongen ze wel af, maar juist in dit soort wedstrijden gebeuren de meeste onbegrijpelijke dingen. En ditmaal viel deze niet gewenste eer ONI ten deel met alle gevolgen van dien. Na de 1-1 in de 36e minuut pakte de donkere wolken zich samen en werd het alleen maar erger en erger, nog voor rust, kwam Rfc met 1-3 voor te staan en wist ONI hoe laat het was, te laat dus.!!
Want als dan direct na rust de 1-4 valt zijn de rapen gaar moet ONI de schade zien te beperken, maar zoals gezegd als het tegen zit en de tegenstander gewoon beter is, dan krijg je een flinke tik van de man met de RFC hamer. Om precies te zijn 7 tikken kreeg ONI om de oren.

En dus gaat ONI a.s Zaterdag voor haar laatste kans strijden bij The Gunners, alleen winst telt en dan moet Dubbeldam bij Dosko punten laten liggen.
Wanneer ONI naast de titel grijpt is het veroordeeld tot één na competitie wedstrijd, deze word dan gespeeld tegen de winnaar van ZBC – VVAC en zal op 9 juni thuis worden gespeeld. Maar eerst Zaterdag strijden tot de laatste snik en dan maar zien wat de concurrent doet.

PROGRAMMA ONI 26 MEI
14.30 ONI 2 – GVV’63
13.30 ONI 3 – RFC
10.30 ONI D – TSC
10.30 ONI F1 – OLYMPIA
10.00 ONI E2 – VCW
14.30 THE GUNNERS ONI 1
16.15 T ZAND – ONI A
10.00 DONGEN – ONI C
09.30 sv CAPELLE – ONI E1
08.30 IRENE – ONI F2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen