DVVC5 van de nul af

Foto: Carlinde Photos & More

Dit seizoen loopt het voor DVVC5 nog niet zo lekker en het heeft nog geen enkel punt weten te behalen. Ook het doelsaldo is weinig opbeurend te noemen, maar de sfeer binnen het elftal blijft goed.

Deze zondag is het elftal verzwakt door afwezigheid en blessures van een groot aantal spelers. Gelukkig worden we ondersteund door spelers uit andere elftallen en met deze gastspelers mag DVVC de wedstrijd tegen Waspik aanvangen. DVVC kan goed uit de startblokken komen en krijgt de nodige kansen. Helaas kunnen deze niet omgezet worden in doelpunten. Lange tijd kan er stand worden gehouden, maar bij 1 aanval van Waspik belandt de bal dan toch achter de DVVC doelman.

Het lijkt er op dat DVVC weer tegen een verlies aan gaat lopen. Maar als DVVC de gelijkmaker weet te scoren liggen de kansen weer open, zeker omdat DVVC niet onder doet voor Waspik. De vreugde is dan ook groot als DVVC een tweede maal doel weet te vinden en de voorsprong neemt. Zo nodig is de vreugde nog groter als de voorsprong vastgehouden kan worden tot het laatste fluitsignaal.  Vandaag is het dan toch eindelijk gelukt, de nul is weggewerkt en de eerste punten zijn binnen.

Het klinkt als een cliché, maar er is door iedereen gestreden tot aan het laatste fluitsignaal waardoor dit resultaat kon worden behaald. Met grote dank aan gastspelers Maurice, Patrick, Stefan en Geert

tekst: Peter vd Sluis

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen