Trainer David Vecht toch niet naar VV Dongen

Foto: Youtube still

Afgelopen februari kondigde VV Dongen aan overeenstemming te hebben bereikt met David Vecht als hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen. Vecht, momenteel trainer van OJC Rosmalen, zou de vertrekkende Ron Timmers opvolgen. Deze overstap gaat echter niet door.

Vecht is benaderd voor een fulltime functie bij een club uit het betaalde voetbal waar hij nog mee in gesprek is. ‘Ik ben nog niet definitief rond met een BVO, maar ik wilde Dongen niet onaangenaam verrassen ergens ver in mei. Ik neem bewust een risico, maar een mooie club als Dongen verdient het niet om vlak voor de vakantie nog op zoek te moeten naar een opvolger. Vandaar dat ik het bestuur nu al informeerde. Ik wens Dongen alle goeds toe en zal de club zeker volgen. Het contact is altijd prettig geweest en daar dank ik het bestuur en teammanager Hans Kuijsters voor.’ aldus David Vecht.

Het bericht komt voor Dongen natuurlijk als een onaangename verrassing, maar aangezien dit voor Vecht een behoorlijke positieverbetering betreft, is in onderling overleg besloten geen samenwerking aan te gaan. “Enorm balen voor ons natuurlijk, maar een hele mooie kans voor David.” aldus het bestuur van VV Dongen.

Wie nu de nieuwe hoofdtrainer wordt van de derde divisionist is nog niet bekend. Dongen is inmiddels een procedure gestart om een andere trainer aan zich te binden voor volgende seizoen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen