ONI staat voor cruciale topper uit bij GSC/ODS

Foto:

Na een weekendje te hebben genoten van de broodnodige rust, zodat allerlei pijntjes en kwaaltjes konden herstellen, staat het vizier vanaf nu strak gericht op de topper die men in Dordrecht bij GSC/ODS moet gaan spelen.

Het is te hopen dat het griepvirus wat ook hier al weken rond zwerft en de nodige aan bed gekluisterde spelers in zijn greep heeft nu eens de kop ingedrukt word zodat ONI met een voltallige selectie af kan reizen naar Sportcomplex STADSPOLDERS GROENZOOM in Dordrecht. In de eerdere thuiswedstrijd op 21 Oktober was ONI met 4-1 de meerdere over GSC/ODS, waarbij wel gezegd moet worden dat wat ONI toen op doel afvuurde er ook zomaar pardoes allemaal inviel, en dat ONI zeer op haar hoede was voor de gevaarlijkste speler van GSC/ODS aanvoerder Arie Pankras, de aanvoerder van dit team welke hij met zijn gedrevenheid opsleeptouw neemt is DE man waar het meestentijds omdraait bij GSC/ODS.
Verders heeft GSC/ODS een goed team wat voor elkaar door het vuur gaat en wat de ploeg uit Dordrecht niet voor niets op de 4e plaats op de ranglijst brengt.

Een ranglijst die een aardig vertekend beeld geeft omdat het gespeelde aantal wedstrijden enorm verschilt per team. Voor ONI dat aan een goede reeks bezig is en deze a.s. wil verlengen is de komende wedstrijd een heuse testcase, lukt het de Oranje/Blauwe brigade om ook GSC/ODS voorlopig in de wachtkamer te laten plaatsnemen of ziet men GSC/ODS over zich heen springen in de stand. Het moge duidelijk zijn dat ONI dit laatste wil voorkomen, het is er ONI alles aangelegen om de directe concurrent op afstand te houden, dat dit geen eenvoudige opdracht is en zal worden is zo klaar als een klontje.

GSC/ODS zal moeten winnen om aansluiting te houden met de top drie en ONI wil niet verliezen om alles in eigenhand te kunnen houden.
Voor deze heuse topper heeft de KNVB Dhr De Witte als leidsman aangesteld die de zaakjes in goede banen dient te leiden. Zaterdagmiddag om 16.15 zal de ploeg die het meest bereid is om voor elkaar door het vuur te gaan en die de zenuwen het meest onder bedwang heeft als winnaar van het veld stappen. Met een gelijke stand zal ONI zich de morele winnaar noemen en ook tevreden huiswaarts reizen.

PROGRAMMA ONI 24 MAART
14.45 ONI 2 – GDC
14.45 ONI 3 – RWB
12.00 ONI B – RFC
10.30 ONI D – ADVENDO
10.30 ONI F1 – RFC
10.00 ONI E2 – ADVENDO
14.30 GSC/ODS – ONI 1
08.30 BARONIE – ONI C
08.30 DIA – ONI F2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen