Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje pakte team AK Deur & Interieur Kaatsheuvel de winst op team De Eekhoorn uit Oosterhout. Edwin Ligtenberg was de enige die verlies moest incasseren. Hij kreeg ook slechts 29 beurten.

Zijn broer Erwin Ligtenberg had slechts 32 beurten nodig om zijn aantal caramboles te behalen. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.593. Kopman Johan Ligtenberg spande de kroon. In maar 18 beurten spurtte hij naar de finish. Hij kwam uit op het buitengewoon goede gemiddelde van 1.277. Hij maakte bovendien een prachtige serie van vijf caramboles. Door dit resultaat handhaaft team AK zich in de middenmoot.

Verlies Café ’t Vaartje
In Oosterhout verloor team Café ’t Vaartje met 29-24 van team De Eekhoorn. De enige winstpartij kwam op naam van Piet Vissers. In een moeizame partij wist Piet de winst net naar zich toe te trekken. Zijn tegenstander bleef steken op één carambole van de finish. Patrick Schrijver kon het niet bolwerken. Ondanks een mooie serie van vijf moest hij veries incasseren. Ook bij kopman Ton Kemmeren liep het niet helemaal, zoals hij graag zou willen. Zijn opponent had ook maar 42 beurten nodig om de finish te bereiken. Door dit resultaat handhaaft team Café ’t Vaartje zich nog wel in de middenmoot.

Biljartsport-districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-groot:
Verlies Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken
In Oosterhout verloor team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 27-21 van team de Eekhoorn. De enige winstpartij kwam op naam van kopman Ad Smolders. Ad speelde magistraal en was al na 30 beurten bij de finish. Hij liet het schitterende gemiddelde van 0.833 voor zich noteren. Hij maakte bovendien een formidabele serie van vijf caramboles. Zijn teamgenoten Piet Kamp en Henk Smolders moesten echter beide verlies incasseren. Henk hield de verdediging uitstekend gesloten, maar bleef steken op vier caramboles van de finish. Piet kreeg weinig kans. Zijn rivaal was al na 34 beurten bij de finish. Door dit resultaat is team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken gezakt naar de zevende positie.

Verlies team Hazenberg
In sportcafé ’t Vaartje verloor team Hazenberg De Moer Grondwerken en Bestratingen met 20-30 team Cortini uit Oosterhout. Nhiep Tran kreeg maar 41 beurten en kopman Charles Mekes en Theo Laros zelfs maar 38 beurten. Tegen zoveel machtsvertoon hadden de spelers van Hazenberg geen verweer. Ze moesten hiervoor diep buigen. Theo kwam nog het dichtst bij de finish. Toch kwam ook hij nog twee caramboles te kort. Charles maakte nog wel een mooie serie van vijf caramboles. Toch moest ook hij het onderspit delven. Door dit resultaat is team Hazenberg gezakt naar de achtste plaats.

Aankondigingen

Landelijke competitie driebanden-groot:
Team P.C. Kamp – SunControls
Team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken B.V. speelt op vrijdagavond 16 maart in de Landelijke competitie van de KNBB thuis tegen team TMC uit Veldhoven. Team Kamp heeft de winst nodig om mee te blijven doen om het kampioenschap. Op dit moment staat het drie punten achter de keider. Team TMC staat één puntje boven team Kamp. Het belooft derhalve een interessante ontmoeting te wordenTeam P.C. Kamp bestaat uit Ad Smolders, Willy v.d. Wiel, Johan Ligtenberg, Jan Ligtenberg en Piet Kamp. De wedstrijd in sportcafé ‘t Vaartje begint om 19.30 uur.

Districtscompetitie driebanden-klein:
Thuiswedstrijd AK Deur & Interieur
Team AK speelt op dinsdagavond 20 maart een thuiswedstrijd. Het moet het dan in de driebanden-klein competitie van het district Midden-Brabant opnemen tegen het laag geklasseerde team Werkendam. Team AK bestaat uit Jan, Johan, Erwin en Edwin Ligtenberg en Jos Hamers. De aanvang van de wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje is 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen