Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart wordt in de periode van maart tot en met mei de 28ste editie van het driebandentoernooi voor de kleine tafel gehouden. Het toernooi wordt gespeeld onder de naam van sponsor autobedrijf Scheerders. Inmiddels zijn de uitnodigingen verstuurd en zijn de eerste aanmeldingen binnen.

De organisatie roept de potentiële deelnemers op om zich alsnog aan te melden. De inschrijvingstermijn loopt tot 24 februari 2018. Er wordt gespeeld volgens het poule-systeem met na-beurt op een kleine tafel (2.30 m.). De eerste prijs in bedraagt € 150,-. Inschrijven kan bij sportcafé-zaal ’t Vaartje, Vaartweg 137, 5106 NC te Dongen-Vaart. Telefoonnummer 0162-312275. Ook kun je daar terecht voor verdere informatie. Voorts kun je je ook aanmelden via de website: http://hetvaartje.com/inschrijvenbspdv/

Aankondigingen
Districtscompetitie driebanden-groot:
Thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Team ’t Vaartje speelt op dinsdagavond 27 februari tegen team Touché uit Hlvarenbeek. Team ’t Vaartje heeft tegen, dit laag geplaatste team, een goed resultaat nodig om zich te handhaven in de subtop. Het is een wedstrijd in de districtscompetitie Midden-Brabant in de spelsoort driebanden-groot. Het vaste team van ’t Vaartje bestaat uit Ad Smolders, Piet Kamp en Henk Smolders junior. De aanvang van de wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje is 19.30 uur.

Districtscompetitie driebanden-klein:
Thuiswedstrijd café ‘t Vaartje
Op dinsdagavond 27 februari speelt team ’t Vaartje een thuiswedstrijd. Het speelt dan tegen team Landzicht uit Sprang-Capelle. Dit team staat net boen team café ’t Vaartje. Bij een goed resultaat kan het team uit Dongen-Vaart weer een plaatsje stijgen. Het betreft een wedstrijd in de competitie van het district Midden-Brabant in de spelsoort driebanden-klein. Team sportcafé ’t Vaartje bestaat uit Ton Kemmeren, Bart de Wijs, Piet Vissers en Patrick Schrijver. De aanvang van de wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje is 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen