Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In Lage Zwaluwe won dartsteam ’t Vaartje met liefst 1-8 van team D.C. de Thuishaven. Er was singlewinst voor Hans de Jong Davey Danyluk en Patty v.d. Wiel. Alleen Goof Verbunt moest verlies incasseren.

Daarna ging het crescendo. Alle koppelwedstrijden werden in winst omgezet. Ook werd bij de teamronde de winst binnengesleept. Door dit voortreffelijke resultaat is team ’t Vaartje opgeklommen naar de tweede plaats. De toppositie is echter nog buitenbeeld. Het gat met de koploper bedraagt liefst 21 punten en dat lijkt onoverbrugbaar. Wel heeft de koploper een wedstrijd meer gespeeld.

Roland de Jong wint Van Leijsen-ranking
In sportcafé ’t Vaartje was de winst in het bouwbedrijf Van Leijsen Klein-Dongen rankingtoernooi voor Roland de Jong. In de finale was hij met 4-0 te sterk voor Gert-Jan van Peer. Roland kwam in de finale door in de halve finale met 3-1 te winnen van Goof Verbunt. Gert-Jan was hier net te sterk voor Erwin van Riel. Het werd 3-2. In de verliezerronde won Frank Claassen met 3-0 van Alex van Ginneken. In de halve finale won Frank met 2-0 van DimitriCrielaard. Alex won hier met 2-1 van Sander v.d. Wiel.

Roland de Jong en Gert-Jan van Peer winnen
In het koppeltoernooi ging de winst ook naar Roland de Jong. Aan de zijde van Gert-Jan van Peer versloegen zij het koppel Erwin van Riel en Dimitri Crielaard, die tweede werden. Hierna volgden Frank Claassen en Sander v.d. Wiel en Nick Dirven en Wilma Kemmeren. De verliezerronde werd gewonnen door Alex van Ginneken en Frans Kemmeren. Er was deze keer één 180-er. Deze kwam op naam van Roland de Jong. De hoogste uitworp ging met 120 ook naar hem. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 3 februari.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen