9 darter voor Carlo van Cleef in De Valk

Foto: CC0/Public Domain

Zondag 21 januari werd er weer een toernooi verspeeld voor de open ranking in Café De Valk. Er werd een single en een koppel toernooi verspeeld. Het koppel en single toernooi werd verspeeld in poules. Beide toernooien hadden een winnaars en een verliezersronde. Er werd gestart met de koppelwedstrijden.

Johan Smulders en Martin Evertse werden finalisten door winst op Ramon Bressers en Mick Hoevenaars. In de andere halve finale wonnen Mark Bakx en Jurgen Evers van Joost van de Bastelaere en Dirk van de Burgt. Met 4-1 ging de winst in de finale naar Mark en Jurgen.

v.l.n.r. Jurgen, Martin, Johan en Mark

Carlo van Cleef en Peter Dekkers wonnen de finale in de verliezersronde met 3-1 van Brent Lodewijks en Bart Stuve.

v.l.n.r. Brent, Bart, Carlo en Peter

De hoogste uitworp ging naar Bart Stube met 115. Mark Bakx had uitworpen van 108 en 104. Hierna gingen de singles van start. In zijn wedstrijd tegen Ramon Bressers gooide Carlo van Cleef de perfecte leg (9 darter). Carlo opende met 2 keer met 180 en finishte triple 20 – triple 19 en dubbel 12. Als beloning kreeg Carlo de jackpot van 250 euro hiervoor, proficiat. In april 2002 gooide Mario Robbe de perfecte leg en in 2003 deed dat Pascal van Mourik. De derde 9 darter in café de valk is hiermee een feit.

Mick Hoevenaars werd knap finalist door Carlo van Cleef te verslaan.

Mark Bakx ging naar zijn 2e finale van de dag door winst op Corné van Mastrigt. In de finale ging de winst met 5-2 naar Mark en pakte hiermee de dubbel, proficiat.

 

v.l.n.r. Mick, winnaar Mark, Corné en Carlo.

Jurgen Evers won met 3-0 in de finale van de verliezersronde van Corné van Uden.

Jurgen en Corné

De hoogste uitworp ging naar Carlo van Cleef met 141. Ramon Bressers had uitworpen van 116 en 117, Mick Hoevenaars 114. In totaal werd er 13 keer 180 gegooid natuurlijk weer beloond met een gratis consumptie. Carlo van Cleef had er 4. 2x 180 lieten Corné van Mastrigt, Jurgen Evers en Theo Lambregts noteren. 1x 180 voor Mark Bakx – Ramon Bressers en Martin Evertse.

WINNAARS SINGLE 

1. Mark Bakx

2. Mick Hoevenaars

3. Carlo van Cleef

Corné van Mastrigt

5. Peter Dekkers

Ramon Bressers

Theo Lambregts

Dirk van de Burgt

WINNAARS KOPPELS 

1. Mark Bakx – Jurgen Evers

2. Martin Evertse – Johan Smulders

3. Ramon Bressers – Mick Hoevenaars

Joost van de Bastelaere – Dick van de Burgt

VERLIEZERS SINGLE

1. Jurgen Evers

2. Corné van Uden

3. Ernest van der Kaaij

Mark de Vries


VERLIEZERS KOPPELS 

1. Carlo van Cleef – Peter Dekkers

2. Brent Lodewijks – Bart Stuve

3. Ernest van der Kaaij – Theo Lambregts

Mark de Vries – Vincent Schellekens

Het volgende toernooi voor deze ranking is op Zondag 4 februari, graag tot dan.

 

ZONDAG 28 JANUARI KOPPEL KAMPIOENSCHAP T.T. DARTS IN CAFÉ DE VALK.
Traditiegetrouw vindt in januari het koppelkampioenschap t.t. plaats in Café de Valk. Het toernooi wordt op zondag 28 januari voor de 19e keer verspeeld. Vorig jaar werd de titel behaald door Ramon Bressers en Johan Smulders, die hopelijk aanwezig zullen zijn om hun titel te verdedigen. Deelnemen mogen alleen Dongenaren en uiteraard ook alle competitiespelers en spelers die uitkomen voor Dongen in Brabant en Meierij cup. Er gaat gespeeld worden in poules met aansluitend een winnaars en verliezersronde. Het toernooi vangt aan om 13.30 uur tot die tijd kunt u inschrijven, wij rekenen weer op vele inschrijvingen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen