BC Shot 2 kampioen in de vierde divisie

Foto:

Er was zondag 21 januari 2018 maar één missie voor BC shot 2, dat was WINNEN! Met 1 punt konden zij zekerheid voor het kampioenschap binnenslepen, een week voordat alle wedstrijden gespeeld zijn. Dat ene puntje werd meteen gescoord bij de eerste wedstrijd; de damesdubbel werd in twee sets gewonnen.

Chantal van Seeters en Miranda van Loon waren heerlijk aan het knallen! De heren Mark Verschuren en Jorn van Hooijdonk verloren de eerste set en wonnen de tweede. De derde set ging gesmeerd en wonnen de heren dik. Woehoe missie geslaagd! Op naar de enkels…

De eerste damesenkel werd in twee sets gewonnen door de nog altijd ongeslagen Miranda. De enkel van Mark werd jammergenoeg in twee sets verloren. Toen mochten Chantal en Jorn aan de slag. Veteraan Jorn mocht tegen veteraan Leon Geers. Het was een echte veteranen titanen strijd, waarbij het slagveld wederom door Jorn werd gewonnen. Bij Chantal liep het wat minder lekker; zij verloor haar single. De mixen werden in stijl afgesloten. Beiden werden in twee sets gewonnen.

BC Shot 2 won zo met 6-2 van de directe concurrent! Met deze mooie zege is het kampioenschap verzekerd!

Op naar volgende week. De laatste wedstrijd zal gespeeld worden tegen Bavel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen