Pakt ONI de periode?

Foto:

Na een matige, zeg maar gerust slechte oefenperiode in de winterstop, gaat voor ONI a.s. Zaterdagmiddag de bal weer rollen om de punten. En men mag direct aan de bak, nee men mag niet, MEN MOET aan de bak.

Het vlaggenschip gaat aantreden tegen DOSKO uit Bergen op Zoom met als inzet een mogelijke 1e periode titel. De strijd om deze periode titel gaat tussen Dubbeldam en ONI, waarbij Dubbeldam de beste papieren heeft gezien de stand en het doelsaldo. Omdat ONI het in de maand December aardig heeft laten afweten loopt men nu achter de feiten aan en moet men hopen op een uitglijder van Dubbeldam dat op bezoek gaat bij ALLIANCE in Roosendaal.
Voor ONI geld er maar één ding en dat is winst met een rijkelijk aantal doelpunten en dan nog is het afwachten wat de uitslag in Roosendaal zal zijn.
ONI zal a.s. Zaterdag sowieso alles uit de kast moeten halen om de blamage van afgelopen Zaterdag in Giesenburg enigszins goed te maken voor de supporters die de moeite hadden genomen om het team achterna te reizen ondanks het slechte weer.

Hadden deze echte ONI supporters entree moeten betalen om de verrichtingen van hun team te kunnen aanschouwen dan had het niet meer dan normaal geweest dat het afgedroogde team deze onkosten terug had betaald aan de ONI supporters. Nu kan men deze mensen die aardig te kijk stonden in Giessenburg maar op één manier terug betalen en dat is geen 100% maar 200% inzet en zorgen dat om 16.30 niet gezegd kan worden dat men er niet alles aan gedaan heeft. Het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat men 1 punt of één doelpunt te kort komt om een prijsje te pakken.

Doet men wat men moet doen en grijpt men dan alsnog naast de periode dan is Dubbeldam de terechte winnaar over 12 wedstrijden en volgt er een zwaar en spannend slot van 12 wedstrijden. In de eerste van deze 12 wedstrijden mag men dan een week later op bezoek bij …… jawel… DUBBELDAM en zal het een gevecht worden om de eerste plaats op de ranglijst. welke uitslag deze wedstrijd ook mag hebben, ONI heeft nog een gelijkmakende beurt in het aantal wedstrijden achter de hand. Maar eerst en vooral staat het vizier nu op de kraker tegen DOSKO, een voor ONI totaal onbekende tegenstander, maar wel een tegenstander die al voor de nodige verrassingen heeft gezorgd met de behaalde resultaten. De krachtmeting die om 14.45 zal beginnen, staat onder leiding van Dhr v Nistelrooij waarbij hij de hulp krijgt van PUPIL vd WEEK; JORI SPIERINGS

ONI 2 STAAT OOK VOOR KRACHTMETING IN GAMEREN.
Ook voor het 2e selectie elftal staat er zaterdag het nodige op het spel als men op bezoek gaat bij nummer laatst GVV’63 2 Mocht ONI hier de volle winst pakken, dan slaat men een flink gat van 11 punten met de nummer 12, en aangezien alleen de nummer 12 direct degradeert zou men dan kunnen spreken over gouden punten.

Aan de andere kant van de medaille kruipt ONI dan lekker in de middenmoot met uitzicht op een misschien wel heel interessant slot van de competitie.
Maar eerst moeten er punten gepakt gaan worden in Gameren door de manschappen van Ad Broeders en D J Faro.

Met het nodige vertrouwen kan men de reis maken naar GVV aangezien men afgelopen zaterdag Woudrichem 2 met 4-2 de baas was. Maar zoals bekend, behaalde resultaten in……………………….. u kunt de uitspraak zelf wel afmaken.! Het belooft dus zowel in ‘s Gravenmoer alsmede in Gameren een spannende middag te worden. GAME ON !!!!

14.45 ONI 1 – DOSKO
13.00 ONI B – BLAUW WIT
11.30 ONI C – SCO
14.30 GVV’63 – ONI 2
15.00 MOLENSCHOT – ONI vetr

Bijlagen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen