Dongense Darts Competitie

Foto: CC0/Public Domain

De darts competitie in Dongen is weer begonnen. De 34-ste Winter competitie start met 28 teams. En TROTS uitkomend in de Tweede Divisie heeft al veel van deze competities meegemaakt. Maar ze zijn niet zo goed begonnen aan deze.

Tegen Op Dreef 3 werd met 11-2 verloren. De Valk dart door ontving Het Vaartje. De wedstrijd was redelijk in evenwicht en de laatste teamronde moest de beslissing brengen. De Valk dart door won deze en dus ook met 7-6 de wedstrijd. Ook HBHB tegen No Score bleef tot het laatst spannend. Ook hier viel de beslissing op het eind en No Score pakte deze 1001 en de wedstrijd met 7-6. Dennis Sprangers van No Score gooide een 180. DVDVD leek met een 5-2 voorsprong op weg naar succes, maar Het Karrewiel 1 kon de wedstrijd nog keren. Het Karrewiel 1 pakte zelfs nog de winst en won met 7-6. No Mercy was deze ronde vrij. Op Dreef 3 voorlopig aan de leiding.

In de Eerste Divisie speelde 4P tegen De Tobbers. Beide verloren hun bekerwedstrijden ruim, dus nu in de competitie weer nieuwe kansen. De Tobbers sprintte naar 4-1, maar zagen het net zo vrolijk weer 4-4 worden. Wederom een sprint van De Tobbers was voldoende voor een 8-5 overwinning. No Skills just lucky tegen New Bundy’s was ook in evenwicht. Maar met de koppels tac/tic forceerde No Skills just lucky de winst. 8-5 de eindscore voor No Skills just lucky. Falcon speelde tegen Gijle Peile. Hier ging Gijle Peile er met de winst vandoor. De laatste leg was pas de beslissing, dus bleef bij een 7-6 voor Gijle Peile. Vrolijke Bull is los hoor. Uit bij Nie te Pijle waren alle 13 punten voor Vrolijke Bull. Ongekend. Het Karrewiel 2 ontving Darth Vader. Door alle koppels tac/tic’s te winnen kon Het Karrewiel 2 ook de overwinning binnen halen. 7-6 de winst. Vrolijke Bull natuurlijk door deze bizarre winst bovenaan.

The Dartons zijn het nieuwe seizoen in de Ere Divisie weer ijzersterk begonnen. De Valk 1, toch ook niet de minste, werd compleet weggevaagd en gedesillusioneerd met 11-2 achter gelaten. Ramon Bressers van De Valk noteerde 2 maal 180 en Mark Goos van The Dartons scoorde 1 maal 180. Malle Bull ontving Zooike Ongeregeld. Malle Bull was duidelijk wat sterker en won met 9-4 de wedstrijd. Pim van Boxel van Zooike Ongeregeld gooide een 156 finish. Het Karrewiel 13 pakt gelijk uit met de eerste overwinning. Waar andere teams nog lang moeten gaan wachten op een overwinning is deze voor Het Karrewiel tenminste al binnen. BSEIDREN werd met 8-5 verslagen. Op Dreef 12 kende niet al teveel moeite met Triple Trouble. 3-1 na de singles werd uitgebouwd tot 10-3 overwinning. Voor Op Dreef finishte Martin Evertse 100 en gooide Vincent Langevel (triple Trouble) een 180. Game Shot Sala was deze ronde vrij. The Dartons hebben hun favoriete plek alweer ingenomen, namelijk plaats 1.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen