Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

In sportcafé ’t Vaartje was de winst in het bouwbedrijf Van Leijsen Klein-Dongen rankingtoernooi deze keer voor Hans de Jong. Hij nam hiermee revanche voor de nederlaag in de vorige wedstrijd. Erwin kwam in de finale door winst op Jac v.d. Ven. Hans bereikte de finale door Pim Bollen te verslaan. In de finale won Hans afgetekend van Erwin. Het werd liefst 4-0. In de verliezerronde kwam Sander v.d. Wiel als winnaar uit de bus. Hij versloeg, in een zinderende finale, Alex van Ginneken. Het werd uiteindelijk met 3-2 door Sander.

De Jong en Van Ginneken polongeren titel
In het koppeltoernooi ging de winst opnieuw naar Hans de Jong en Alex van Ginneken. Zij versloegen Erwin vn Riel en Frans Kemmeren, die tweede werden. Hierna volgden Pim Bollen en Sander v.d. Wiel en het koppel Jac v.d. Ven en Wilma Kemmeren. Hans de Jong zette de hoogste uitworp neer. Hij finishte met 101. Er waren ook deze keer geen 180-ers. De volgende wedstrijd is op zaterdagavond 27 mei.

WBDF-competitie
’t Vaartje herovert derde plaats
In sportcafé ’t Vaartje won team ’t Vaartje met 5-4 van team Het Wiel uit Bavel. Het was de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Bij de singles was er winst voor Hans de Jong, Ton Kemmeren en Goof Verbunt. Alleen Davey Danyluk moest een nederlaag incasseren. Daarna werden er twee koppelpartijen verloren. De volgende twee partijen werden echter weer in winst omgezet. De teamronde kwam op naam van de gasten. Door dit resultaat heeft team ’t Vaartje de derde plaats herovert. Het staat echter slechts twee punten voor op de nummer vier. De nummers één en twee zijn onbereikbaar geworden. Er is overigens ook nog maar één wedstrijd te spelen. Hans de Jong liet nog een fraaie 180-score noteren. Het was zijn achtste van dit seizoen.