Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In het autobedrijf Scheerders-driebandentoernooi hebben Embert Broekhoven en Johan Ligtenberg de halve finale bereikt. Embert werd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart tweede in zijn poule. Hij won twee van de vier partijen. In zijn beste partij speelde hij 0.909. Ook Johan Ligtenberg is door. Hij won eveneens twee wedstrijden. In zijn beste partij kwam hij uit op 0.600. Hij plaatste zich als tweede beste derde.

Leo Loonen (Oosteind) was afgelopen week de beste man. Leo won twee partijen en speelde er twee gelijk. Hij zette het formidabele algemene gemiddelde neer van 0.880. In zijn beste partij liet hij het buitengewoon fraaie moyenne van 1.375 voor zich noteren. Hij haalde in drie van de vier partijen een serie van vier. Rijenaar Ton van Oijen blijft leider in het hoogste serie klassement met een fraaie serie van acht. De halve finales worden gespeeld op donderdagavond 1 en vrijdagavond 2 juni.

Biljartsport-districtscompetitie driebanden-klein:
Winst voor ’t Vaartje 1
In Oosterhout won team ’t Vaartje 1 met 23-26 van team De Eekhoorn. Winst was er voor Jan Ligtenberg en Leo Loonen. In een solide partij kwam Jan uit op 0.500. Leo liet 0.568 voor zich noteren. Ze maakte ook allebei een serie van vier. De enige verliespartij kwam op naam van Ton Kemmeren. Hij kreeg ook maar 38 beurten. Met het gemiddelde van 0.552 bleef hij in de pas met zijn teamgenoten.

’t Vaartje 2 verliest
In Waalwijk ’t Vaartje 2 met 27-25 van team B.S.V. Piet Kamp kreeg maar 39 beurten. Toch kwam hij maar drie caramboles te kort. Hij kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.512. Leo Loonen kreeg zelfs maar 31 beurten. Hij kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.709. Toch kwam hij aan de meet nog zeven caramboles te kort. De eer werd gered door Theo Laros. Theo had maar 38 beurten nodig om zijn partij tot een goed einde te brengen. Hij maakte een fraaie serie van vijf. Hij liet het geweldige gemiddelde van 0.605 noteren. Een prachtige prestatie.

Nederlaag ’t Vaartje
In sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart verloor team ’t Vaartje met 26-27 van team De Eekhoorn uit Oosterhout. Piet Vissers kwam niet in zijn spel en verloor kansloos. Hij kreeg ook maar 42 beuren. Willy v.d. Wiel speelde een spannende partij. Aan de meet kwam hij slechts twee luttele caramboles te kort. Hij maakte een mooie serie van vijf. De eer werd gered door Patrick Schrijver. I een degelijke partij hield hij zijn opponent redelijk in bedwang. Hij kwam uit op het gemiddelde van 0.604.

Aankondiging

Biljartsport- districtscompetitie driebanden-klein:
Derby ’t Vaartje 2 – ‘t Vaartje
donderdagavond 18 mei wordt de inhaalwedstrijd gespeeld tegen team ’t Vaartje. Het betreft een wedstrijd in de voorjaarscompetitie van het district Midden-Brabant in de spelsoort driebanden-klein. Team ’t Vaartje 2 bestaat uit Leo Loonen, Piet Kamp, Theo Laros en Frans Kemmeren. Team ’t Vaartje bestaat uit Patrick Schrijver, Piet Vissers, Willy v.d. Wiel en Carlo van Dongen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart gaat van start om 19.30 uur.

’t Vaartje 1 thuis
Op vrijdagavond 19 mei speelt team ’t Vaartje 1 een thuiswedstrijd. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje in Dongen-Vaart opnemen tegen team B.S.V. uit Waalwijk. Het betreft een wedstrijd in de voorjaarscompetitie van het district Midden-Brabant in de spelsoort driebanden-klein. Team ’t Vaartje 1 bestaat uit Ton Kemmeren, Embert Broekhoven, Jan Ligtenberg. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 19.30 uur.
.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen