Jeu de Boules Club Dongen in NPC

Foto:

De Jeu de Boules Club Dongen spelen mee in de Nationale Petanque Competitie (NPC) onder de vlag van de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB). Op zaterdag 25 maart 2017 speelden:

Team Dongen 1 en 2 waren deze week vrij.
Team Dongen 3 moest haar wedstrijd spelen tegen het Dommels Bouleke 3.
Het werd een strijd die uiteindelijk eindigde in 6 – 2 verdiende overwinning voor Dongen 3.

Team Dongen 4 ging met vol goede moed van start met de 12de NPC wedstrijd , maar de tegenstander Lover 5 was voor Dongen toch een maatje te groot en te sterk en moesten een flinke nederlaag in casseren, nl. 1 / 7 als einduitslag. Het voordeel van Lover 5 was dat ze tot op heden nog steeds ongeslagen waren en in hun team een aantal zeer goede schutters hadden die onze mooi geplaatste boules zo weer weg schoten. Maar Dongen 4 heeft nog twee wedstrijden te gaan en dan gaan we als team toch nog wat punten proberen te pakken. We geven ons zomaar niet gewonnen, deze wedstrijd hebben we dan wel dik verloren maar de team geest was goed en hebben het beste ervan gemaakt!

De standen en wedstrijdschema zijn te zien op:
Team Dongen 1: http://nlpetanque.nl/4e-divisie-g/
Team Dongen 2: http://nlpetanque.nl/5e-divisie-5009/
Team Dongen 3+4: http://nlpetanque.nl/6e-divisie-6014/

Misschien is uw belangstelling gewekt en vooral op de dinsdagmiddag is het een mooie gelegenheid om eens een balletje mee te gooien om te proberen of deze sport iets voor u is. Overigens elke woensdagavond, dinsdag- en zaterdagmiddag en zondagmorgen wordt er gespeeld. Wij zijn te vinden in de Deken Batenburgstraat 2 (links naast het zwembad)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen