NLDoet klus op 10 Maart 2017

Foto:

De Jeu de Boules Club Dongen heeft de NLDoet dag met prachtig weer op vrijdag 10 maart 2017 kunnen invullen. Met 15 vrijwilligers werd het “opknappen accommodatie” project gestart om 09:00 uur, nadat eerst een bakkie koffie met iets lekkers werd genuttigd. Buiten op onze Boules banen werden 30 nieuwe trottoirbanden gelegd en 10 clubhuistafels geschuurd en gelakt.

Tussendoor werd iets gedronken en rond de klok van 12:00 uur werd er door de barcommissie gezorgd voor lekkere broodjes met bijbehoren om even uit te blazen. Daarna ging ieder weer van gestart met rond 16:00 uur een afsluiting met een officieel tintje.

De gezelligheid en onderlinge samenwerking waren perfect. Ieder kan terug kijken op een geslaagde dag en de Jeu de Boules Club heeft een mooi klusje geklaard.
Misschien is uw belangstelling gewekt en vooral op de dinsdagmiddag is het een mooie gelegenheid om eens een balletje mee te gooien om te proberen of deze sport iets voor u is. Overigens elke woensdagavond, dinsdag- en zaterdagmiddag en zondagmorgen wordt er gespeeld. Wij zijn te vinden in de Deken Batenburgstraat 2 (links naast het zwembad)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen