Besluit nieuwe locatie VV Dongen in juni

Foto: Google Earth

De gemeenteraad neemt in juni een besluit over een eventuele nieuwe locatie voor VV Dongen en de Stichting Tennissport De Biezen. Tot die tijd wordt onderzocht of de haalbaarheidsonderzoeken, die inmiddels bij de gemeente binnengekomen zijn, voldoen aan de uitgangspunten. De gemeente heeft na de deadline van 1 maart drie haalbaarheidsonderzoeken ontvangen: van Van Wanrooij Projectontwikkeling B.V., De Bunte Vastgoed B.V. en PvH Vastgoed. De vierde partij die zich aanvankelijk had gemeld, Van de Ven Vastgoed BV, had zich in een eerder stadium al teruggetrokken. Voor dit bedrijf was een onderzoek niet haalbaar.

Voordat het College een voorstel aan de raad voorlegt, wil zij de onderzoeken eerst goed beoordelen. Daarom worden ze nu ook niet openbaar gemaakt. Centraal daarbij staan de uitgangspunten die de raad in oktober vorig jaar vaststelde. Daarnaast gaan ook VV Dongen en Stichting Tennisport de Biezen beoordelen of de resultaten van het onderzoek voldoen aan de eisen die zij gesteld hebben aan een eventueel nieuw sportcomplex.
In een informatiebrief aan de gemeenteraad benadrukt het College nog eens dat het oordeel van VV Dongen en Stichting Tennissport Dongen zwaar meeweegt bij het doen van een voorstel aan de gemeenteraad. Dat voorstel komt er dus in juni.

Door: Bernadette Klerx

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen