Derde wint op rij voor DVVC Dames 1

Foto: Tjitske Teuling

Vandaag zondag 27 november mochten de dames van DVVC weer aantreden, ditmaal tegen SVSSS. Na de goede bespreking gingen de dames van DVVC gemotiveerd het veld in ondanks het feit dat maar 11 speelsters aanwezig konden zijn bij de wedstrijd.  De verwachtingen van SVSSS waren hoog, aangezien zij 4e staan op de ranglijst.

Toch lieten de dames van DVVC zich daar niet door tegenhouden. Direct vanaf het startsein zetten de dames van DVVC een hoop druk. Dit resulteerde al snel tot een 1-0 voorsprong die Consuela van Toorn beheerst binnen tikte. Zo gingen de dames de kleedkamers in.  Na een bekertje thee volgde de tweede helft de dames van DVVC lieten heel even de kopjes hangen maar na wat aanvallen van SVSSS werden de dames van DVVC weer wakker geschud. Door een mooi samenspel van Kimberley van Bragt en Savannah Wolfs werd door Savannah de bal netjes in het net gewerkt.

dvvc28112

De dames van DVVC waren nog niet klaar want SVSSS wist nog wat mooie kansjes te pakken gelukkig wist Daisy Hermans de goals te voorkomen. Er werd afgefloten en voor de 3e wedstrijd op een rij wisten de dames van DVVC de volledige 3 punten bij Sportpark Dongekant te houden!  Volgende week mogen de dames van DVVC uit aantreden bij Uno Animo om 10.00 uur.

dvvc28113

tekst: Mandy Raaymakers
foto’s: Tjitske Teuling

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen