Dartsnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje verloor team ’t Vaartje met 2-7 van team Players uit Oosterhout. Davey Danyluk, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren verloren allen hun singlepartij. Vervolgens werden er nog twee koppelpartijen gewonnen. Ook de teamronde ging verloren.

Aankondigingen

Bouwbedrijf Van Leijsen-ranking
Op zaterdagavond 24 september wordt de tweede wedstrijd gegooid in het kader van het bouwbedrijf Van Leijsen Dongen-ranking-toernooi. De sfeer bij het toernooi is altijd voortreffelijk te noemen. Het inschrijfgeld bedraagt slechts vijf euro per spelsoort. Er wordt gestart met een koppelloting-toernooi, waarna de singles van start gaan. Er zijn naast punten voor de ranking ook mooie dagprijzen te verdienen. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 20.00 uur.

Thuiswedstrijd ‘t Vaartje
Op dinsdagavond 27 september gooit team ’t Vaartje eenthuiswedstrijd. Het betreft een wedstrijd in de competitie van de West Brabantse Darts Federatie. Het moet het in sportcafé ’t Vaartje opnemen tegen team DC Ut Veer uit Raamsdonksveer. Team ‘t Vaartje bestaat uit Ernest v.d. Kaay, Davey Danyluk, Goof Verbunt, Hans de Jong, Patty v.d. Wiel en Ton Kemmeren. De wedstrijd in sportcafé ’t Vaartje begint om 21.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen