Lucien en Toine Snoeren winnaars ranking

Foto:

Op de banen bij sportcafé ’t Vaartje is het seizoen 2015-2016 van gezelligheids-Jeu de Boules-vereniging De Vaart Erin enige tijd geleden afgesloten. Inmiddels zijn ook de winnaars van de eindranking bekend. De laatste wedstrijd in juli moest de beslissing brengen. Toine en Lucien Snoeren stonden gelijk. Als één van beiden het resultaat zou weten te verbeteren was diegene ook kampioen.

Het lukte echter geen van beiden. Dit had tot gevolg dat er voor het eerst in de nog jonge geschiedenis twee winnaars waren van de eindranking. Beide spelers hielden in de tien beste wedstrijden 116 punten over. Ook om de derde plaats was er sprake van een spannende strijd tussen de winnaar van vorig jaar Stijn Kennekens en vader Jan. Uiteindelijk bleef Stijn met een score van 109 één puntje voor. Op de vijfde plaats eindigde Jos den Boer met 102. Frans Grootswagers werd zesde met 100. De zevende plaats werd gedeeld door Helga Snoeren en Wim Roos. Beiden verzamelden 98 punten.

Voormalig kampioene Wilma Kemeren werd negende met 94 punten. Nick Dirven sloot de eerste 10 met 91 punten. Goof Verbunt werd nog in het zonnetje gezet. Samen met Frans Grootswagers had hij slechts één wedstrijd gemist. De prijs gaat dan per traditie naar de laagst geklasseerde.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen