Dongense Darts Competitie

Foto:

De 2-e competitieronde van de Dongense Darts Competitie. Zit ie erin? heeft zich nadrukkelijk bovenin gemeld van de Tweede Divisie. Thuis tegen TROTS werd een dikke overwinning binnengehaald. 11-2 de winst voor Zit ie erin? DVDVD nam een 6-3 voorsprong tegen Het Karrewiel, maar zag Het Karrewiel terugkomen tot 6-6. DVDVD pakte wel de laatste teamronde en won zo met 7-6 de wedstrijd.

Op Dreef 3 kwam wat tekort tegen Money Shot. Pas in de koppels tac/tic kon er wat punten gehaald worden. Money Shot won ruim met 10-3. Het Vaartje ging voor de 2-e overwinning en moesten aantreden tegen Darth Vader dat ook al een overwinning op zak had. Darth Vader nam een voorsprong en kon die net vasthouden. 7-6 de winst voor Darth Vader. Corné van de Nieuwenhuizen van Het Vaartje finishte 86. No Mercy tegen No Score ging aardig gelijk op. No Mercy pakte een koppel 501 meer en de teamronde om zodoende met 8-5 te winnen van No Score. Zit ie erin? heeft de kop voor Darth Vader en No Mercy staat op plaats 3.

De Valk Dart door is niet heel goed begonnen aan de competitie in de Eerste Divisie. Ook tegen New Bundy’s kon een 2-e nederlaag niet worden afgewend. 9-4 de winst voor New Bundy’s. Voor De Valk dart door finishte Armand Hermans 120. 4P heeft de eerste zege van de competitie binnen. Dat zag er lang niet zo uit tegen Het Karrewiel 2. Het Karrewiel pakte een 5-2 voorsprong, maar 4P won uiteindelijk met 7-6. No Skills just lucky ontving Falcon. Falcon trok gelijk van leer en stond in no-time met 4-0 voor. No Skills just lucky kwam terug in de wedstrijd, maar zag toch de zege naar de tegenstanders gaan. 7-6 de score voor Falcon met een 180 score voor Rolf Schmitz. Malle Bull drukt gelijk een stempel op deze divisie. Was er vorige week al een ruime winst. Nu was Nie te Pije kansloos. 13-0 voor Malle Bull die daarmee ruim bovenaan staan. HBHB was deze ronde vrij. New Bundy’s staan netjes op plaats 2 en No Skills just lucky bezetten plaats 3.

Gijle Peile ging voor een 2-e overwinning (een record?) in de Ere Divisie. Maar De Valk wenste daar niet aan mee te helpen. Vooral in de koppels tac/tic waren alle punten voor De Valk dat zo met 10-3 kon winnen. Voor Gijle Peile finishte Hans Oerlemans 126 en 107. Triple Trouble ging ook voor een 2-e overwinning. En dat lukte en nog wel tegen The Dartons ook. Alleen was na een 7-2 voorsprong de 7-6 winst een beetje mager. Voor Triple Trouble finishte Jurgen Evers 154. Vrolijke Bull mocht het opnemen tegen Op Dreef 12. Vrolijke Bull nam een voorsprong, maar moest die toch nog afgeven. Op Dreef won met 8-5. Voor Op Dreef finishte Johan Smulders 101. BSEIDREN tegen De Tobbers werd een echt thriller. Van 2-2 naar 4-4 tot natuurlijk 6-6. De laatste 1001 teamronde moest de beslissing brengen en BSEIDREN pakte deze. 7-6 de winst en gelijk de koppositie voor BSEIDREN. Die wordt overigens gedeeld met The Dartons. Triple Trouble staat op plek 3. De 180 teller staat op 7.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen