Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In sportcafé ’t Vaartje heeft team ’t Vaartje 1 met 26-25 de winst gepakt op team Haasje over uit Oosterhout. De enige winstpartij kwam op naam van Embert Broekhoven. Embert nam gestaag een voorsprong en hield deze in stand tot de meet. Hij won met ruim verschil met het moyenne van 0.617. Verlies was er voor Jan Ligtenberg en Ad Faro. Jan kreeg maar 43 beurten en kwam aan de meet vier caramboles te kort. Ad kwam vijf caramboles te kort. Hij kreeg maar 45 beurten. Ad maakte nog wel een mooie serie van vijf. Door dit resultaat handhaaft ’t Vaartje n1 zich op de negende plaats.

Gelijkspel voor ’t Vaartje 2
In Oosterhout speelde team ’t Vaartje 2 met 26-26 gelijk tegen team De Eekhoorn. De enige verliespartij kwam op naam van Leo Loonen. Leo was de laatste tijd uitstekend in vorm, maar kon het deze keer niet bolwerken. Leo kwam niet in zijn ritme en verloor kansloos. Winst was er wel voor Theo Laros en Piet Kamp. Piet was al na 41 beurten bij de finish en liet het mooie gemiddelde van 0.560 voor zich noteren. Theo had slechts één beurt meer nodig en kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.500 precies. Het team handhaaft zich op het podium. Het bezet een prachtige derde plaats.

’t Vaartje 1 thuis
Op vrijdagavond 15 juli speelt team ’t Vaartje 1 een thuiswedstrijd tegen team DKM uit Oosterhout. Het betreft de laatste wedstrijd in de districtscompetitie Midden-Brabant van het seizoen 2015-2016. Team ’t Vaartje 1 komt uit in de B1 klasse. Op dit moment is dit team bezig met een opmars. Het zal er alles aan doen om de weg omhoog voort te zetten. In sportcafé ’t Vaartje begint de wedstrijd om 19.30 uur. Team ’t Vaartje 1 bestaat uit Ad Faro, Embert Broekhoven en Jan Ligtenberg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen