Ad van Zelst en Wim Tempelaars winnen de laatste vrije koppelwedstrijd van HSV de Ruischvoorn

Foto:

Op zondag 10 juli waren 11 vissers vroeg uit bed gekomen om de laatste wedstrijd voor de zomervakantie te vissen. Ook is deze wedstrijd de laatste van een serie vrije koppelwedstrijden, waarbij de hengeltype vrij is. Om 7.30 was iedereen aanwezig bij het Wilhelminakanaal bij het Buitenpand in Oosterhout.

Na een kort woordje zijn om 7.30 uur de steknummers verloot. Toen iedereen zijn stek had ingericht en de hengels klaar had gemaakt, begon de wedstrijd om 9.00 uur. Het zou die dag een warme dag worden met veel zon. Ook werden er regelmatig een vis naar de kant gebracht. De ene wat groter dan de andere, maar dat mag de pret niet drukken. Om 13.00 uur klonk de eindtoeter alweer en de vissen konden gewogen worden. Na het samenstellen van de uitslag was de individueel winnaar bekend. Dhr. Wim Tempelaars won de wedstrijd met 5256 gram. Daarna gingen de steknummers weer in de emmer en konden de koppels geloot worden. Wim mocht starten.

Nadat iedereen geloot had werden de koppels en de uitslag bekend. Dhr. Wim Tempelaars en dhr. Ad van Zelst winnen deze wedstrijd met een totaalgewicht van 6623 gram.

ruis1207

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen