Mini’s terug naar dubbele cijfers

Foto:

Na een paar weken met minder doelpunten was het vandaag weer ‘als vanouds’ voor de mini’s van DVVC. De mini’s gingen zaterdag 14nov. Op bezoek bij de buren: Olympia ‘60.  Zoals we gewend zijn geraakt begonnen de mini’s gretig aan de wedstrijd en werd er sterk gespeeld. Na de mooie openingstreffer van Thijmen gingen de DVVC mini’s helemaal los.

Het los gaan resulteerde in een aantal doelpunten, maar ook her en der in slordigheden. Het vooraf besproken overspelen en als team spelen werd eventjes minder toegepast. Hierdoor kon DVVC een aantal malen niet gebruikmaken van de kansen die er waren. Daarnaast werden een aantal doelpogingen goed gekeerd door de keeper van Olympia.

In de rust werd er met de spelertjes terug gekeken naar de 1e helft en hebben zijzelf aangegeven waarin het spel kon worden verbeterd. En dat heeft geholpen. In de 2e helft werd rustig en gecontroleerd gespeeld. Hieruit kwamen een aantal mooi opgezette aanvallen waarbij de bal goed van de ene speler naar de andere speler werd overgespeeld. De ruimte werd goed gezocht en ook gevonden. Na het eindsignaal konden de mini’s dan ook een overwinning met 16 doelpunten in het voordeel en 0 tegen noteren. Met deze 16 doelpunten erbij komt de score ver boven de 80 terwijl nog geen vier tegengoals geïncasseerd moest worden.

Goed op weg jongens en meiden en op naar de volgende wedstrijd. Wederom dicht bij huis en toch uit, nml. : Uit tegen VV Dongen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen